Hippe Aiko eetset - Rainbow creme de la creme

Staat: Nieuw product

Liewood

LWD866

Aan tafel met Liewood (158)

Aan tafel! En het smaakt eens zo goed als je je maaltijd voorgeschoteld krijgt op deze duurzame junior eetset van Liewood met magische regenbogen in trend kleuren.

Deze set is gemaakt uit bamboe, een duurzaam alternatief voor plastic en wordt geleverd in een mooie geschenkdoos. Voor een magisch eetmomentje, elke dag weer.

27,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW12818 7300

CollectieAiko
TypeKinderservies
PrintsRainbow love sandy
KleurMeerkleurig

Aiko eet set rainbow creme de la creme is een duurzame en stijlvolle eetset uit bamboe van LIEWOOD, in deze 5 delige set zit: een bord, kom, beker, mes, lepel.

Materiaal: 45% bamboe vezels - 25% melamine - 24,5% maismeel - 5% houtvezels - 0,5% polyamidehars - gestest en goedgekeurd volgens de laatste normen van de EU
Afmetingen bord 19 x 3 cm - kom 14 x 4,5 cm - beker 6,5 x 9,5 cm - bestek 15 cm lang
Wasadvies: Niet geschikt voor de oven of microgolfoven • Mag in de vaatwasser tot 65°C • Vriezerveilig tot - 20°C • Geschikt voor voeding tot 70°C • Voedselveilig

Let op: hoewel bamboe een sterk en duurzaam natuurlijk materiaal is, zijn deze producten niet onbreekbaar. Ze breken niet zoals keramiek of glas, maar kunnen barsten op plaatsen waar ze op harde grond vallen.

_

LIEWOOD, uit Kopenhagen, brengt conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel en zacht breiwerk tot bamboe kinderservies - die super functioneel zijn en tegelijk een stukje stijl bevatten waar mama's en papa's instant verliefd op worden. Hun producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. De hele collectie is een kijkje meer dan waard!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
Liewood - Dit fantastisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, kniekousen, zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot bamboe kinderservies in delicate kleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen.Onweerstaanbare kinderproducten voor het hele gezinLiewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel , fun én fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur.Kwalitatieve én natuurvriendelijke textielproductenLiewood creëert producten met de beste materialen die je in de wereld kan vinden. Alle producten worden gemaakt met de nodige zorg én oog voor de natuur . Vooraleer de Liewoord-producten in de rekken liggen, ondergaan ze nog een reeks van veiligheidstests en kwaliteitscontroles. Zo ben jij zeker van de meest kwalitatieve én veilige producten voor jouw kind.Ontdek snel de verschillende collecties zoals de Liewood strandcollectie , Liewood badcollectie ,  Liewood Buitencollectie en vele anderen!
Collectie Aan tafel met Liewood
Inspiratie en stories