Hippe bamboe citruspers Pronto black

Staat: Nieuw product

Ekobo

EK120

Pers elke morgen verse appelsientjes in stijl met deze bamboe citruspers van Ekobo. Verkrijgbaar in leuke kleurtjes en het bakje onderaan kan je makkelijk op tafel zetten of in de keuken gebruiken om eitjes te mixen of de lekkerste sauzen te bereiden.

Laat het smaken!

14,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

CollectiePronto
TypeCitruspersen
KleurZwart

De ronde Pronto citruspers black is een knap staaltje design van EKOBO en 100% gemaakt uit duurzame materialen. Het wit is de natuurlijke kleur van bamboe, ook verkrijgbaar in hip monochrome of tweekleurige combinaties.

Design: Sebastian Alberdi & Gustavo Maggio

Afmetingen: 15 x 13 x 12 cm

Materiaal: biologisch afbreekbare bamboe vezels, afgewerkt met 5% voedselveilige melamine als bindmiddel om de producten steviger te maken - BPA, PVC en ftalaten-vrij

Gebruiksadvies: mag in het bovenste rek van de vaatwasser - niet geschikt voor de microgolf - geschikt voor zowel warm als koud voedsel - voedselveilig - let op: hoewel bamboe een sterk en duurzaam natuurlijk materiaal is, zijn deze producten niet onbreekbaar. Ze breken niet zoals keramiek of glas, maar kunnen barsten op plaatsen waar ze op harde grond vallen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.107
EKOBO - Dit Frans eco-merk specialiseert zich in het ontwerpen en produceren van hedendaagse accessoires voor in je huis, keuken en badkamer. In de meest stijlvolle en tegelijk leuke kleuren en stuk voor stuk vervaardigt uit ecologisch gevoelige materialen uit hernieuwbare bronnen. Deze kleurrijke collectie van milieuvriendelijk servies, borden, kommen, keukenaccessoires en meer is gemaakt met gerecycleerde bamboe-vezels met het FSC-label en helemaal vrij van BPA, PVC en ftalaten. Laat het smaken!