Hoofdsjaal - Laguna & Bog

Lichtblauw accessoire voor kinderen én volwassenen

Staat: Nieuw product

Grech & Co

GCH264

Op je hoofd, in je haar of rond je nek. Dit elegant sjaaltje is een mooi mode accessoire waarmee je makkelijk je outfit een originele look geeft. Geschikt voor kinderen én volwassenen.

24,00 €

14,40 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : GR-Hscarf-LB

TypeHaarbanden
STOP/FINISTOP

Hoofdsjaal Laguna & Bog van GRECH & CO is gemaakt van Oeko-tex gecertificeerd 100% biologisch katoen, verkrijgbaar in 5 verschillende motieven/kleuren.

Afmetingen: 65 x 65 cm
Materiaal: 100% biokatoen

_

GRECH & CO heeft een pact met moeder natuur: zij ontwerpen hun producten zo dat ze veelzijdig zijn en respect hebben voor het milieu. Dat is ook de reden waarom de meeste van onze producten genderneutraal zijn, ontworpen zijn voor volwassenen én kinderen, en door de jaren en seizoenen heen gedragen kunnen worden zonder uit de mode te raken.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.05
Praktische stukjes alledaagse magie, zo beschrijft het Deense GRECH & CO. haar collecties, g eïnspireerd door de onvoorwaardelijke liefde van mama's, het vrijgevochten kind en de essentie van de natuur. Van prachtige haarspeldjes en duurzame zonnebrillen tot eco-friendly babyspeelgoed en schattige kinderparaplu's . Elk stuk is zorgvuldig ontworpen en gemaakt om het dagelijkse leven leuker en makkelijker te maken. De kleine dingen maken de grote GRECH & CO. is een bewust, steeds evoluerend lifestyle-merk opgericht door Janet Grech. Janet is zelf mama van 4 kleintjes - allemaal geboren binnen zes jaar na elkaar. Ze is afkomstig uit San Diego, Californië en verhuisde in 2012 naar Denemarken, waar Grech & Co. haar Deense wortels heeft gevestigd. Een voorliefde voor de natuur, vintage vibes, pre-loved items en soulvolle stukken die een doel hebben vormen de basis van dit merk. Het leven van een drukke mama draait eigenlijk echt om de kleine dingen. Kleine gelukjes die een extra boost geven waarvan we soms niet wisten dat we ze nodig hadden. Of het nu te vinden is in de schoonheid en functie van een haarspeldje, de prachtige kleuren van babyspeelgoed of andere mooie items. Check it out! It's truly the little things that make life G R A N D