Houten beatring - Confetti

Tamboerijn zonder vel met cymbalen en leuke confetti print

Staat: Nieuw product

Janod

JS349

Mini cadeautjes, maxi pret! (403)

Rinkeldetinkel: rood, geel, groen, oranje ... !!! Confetti, zo heet het gamma muziekinstrumenten van Janod bedrukt met Pop N’ Rock-motieven. Deze beatring is één van onze favorieten.

De kleurrijke confetti wakkert alle zintuigen aan en laat jonge muzikantjes kennismaken met het genot van improviseren met muziek.

12,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : J07635

SamenstellingenHout
TypeSlaginstrumenten
Leeftijdvanaf 3 jaar
Korting- 40 %
STOP/FINISTOP

Tamboerijn met schelring Confetti uit de muziekinstrumenten lijn van JANOD. Je kids zullen erg graag spelen met dit vrolijke muziekinstrument. De tamboerijn is versierd met leuke confetti print. Met cimbalen van goede kwaliteit.

Materiaal: hout en metaal
Afmetingen: 15 x 14 x 4.5 cm

_

Non-stop speelplezier met het Franse speelgoed merk JANOD. Dit Frans speelgoedmerk staat gekend om hun sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed dat simpel is van ontwerp en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet keer op keer de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Voor uren en uren speelplezier!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.130.040.150.09
Janod - Dit speelgoedmerk uit Frankrijk is gevestigd in de Jura, het gebied waar al jarenlang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Janod maakt sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed. Simpel en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Spelen maar! Maak je kinderen gelukkig met Janod speelgoed De filosofie ‘ Play Different ’ van Janod baseert zich op 3 belangrijke pijlers: design, verbeelding en leren. Janod creëert met een heel team stijlvol speelgoed die kinderen even doet ontsnappen aan de realiteit en hen doet dromen, leren en fantaseren. Duurzaam speelgoed met oog voor detail Elke dag zet Janod in op hun expertise om uniek speelgoed en spelletjes te maken met behulp van natuurlijke materialen. Elk product doorgaat een creatief en kwalitatief proces om onze kleintjes het allerbeste te bieden.
Collectie Mini cadeautjes, maxi pret!
Inspiratie en stories