Houten Bongo - Animambo

Dubbele houten trommels voor jonge muzikanten

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ938

Animambo by Djeco (13)

Trommelen maar! Deze mooie houten bongo is niet alleen leuk speelgoed voor kindjes met ritme. Het slaginstrument is ook wondermooi afgewerkt met een fries van kleurrijke olifanten. Hou je klaar voor heel wat huiskamerconcerten!

30,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ06022

CollectieAnimambo
TypeSlaginstrumenten
KleurMeerkleurig
Leeftijdvanaf 3 jaar

Houten bongo Animambo van DJECO is een muziekinstrument voor kinderen. Je mini maestro tikt en trommelt met de vingers of handpalmen op de twee resonantiekastjes die vrij moeten zijn. Het ideale geschenk voor kleine muzikanten vanaf 3 jaar.

  • De twee trommels hebben verschillende afmetingen om de geluiden te variëren.
  • Om een goed geluid te maken, moeten de resonantieboxen vrij blijven.
  • Leuk eerste percussie-instrument om ke kleintje(s) te laten kennis maken met muziek en ritmegevoel te ontwikkelen.
  • Gemaakt uit kwaliteitsmaterialen

Afmetingen: 16 x 20 cm - diameter trommels: 11 en 12 cm

Design: Magali Attiogbé

_

Djeco's collectie Animambo geven je slaapkamer een muzikale en en vrolijke sfeer. De collectie van instrumenten entertainen jong en oud. Het spelen van een kinderliedje heeft een kalmerend effect op kinderen. Daarom is het belangrijk om ze jong kennis te leren maken met muziek. Kinderen leren goed te luisteren van muziek. Dit heeft een positief effect op de taalontwikkeling van je kind. Kinderen die regelmatig muziek luisteren maken beter onderscheid tussen klanken en woorden. Door de instrumenten te bespelen, verbetert de motoriek. Dat kan goed van pas komen als het kindje later iets moet pakken of vasthouden.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie Animambo by Djeco
Inspiratie en stories