Houten DIY truck - Brico'Kids

Trekspeelgoed met houten gereedschap, vanaf 2 jaar

Staat: Nieuw product

Janod

JS195

Voor de kleine bouwers heeft Janod dit geweldige DIY vrachtwagen in haar assortiment. Met het gereedschap kan je de truck makkelijk monteren en weer uit elkaar halen.

Heeft ook een koordje om met de truck doorheen het huis te lopen.

34,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : J05022

TypeVoertuigen en garages
Leeftijdvanaf 2 jaar
Korting- 40 %

Houten vrachtwagen Brico'Kids van Janod is een constructieset met moeren, platen en schroeven die in elkaar moeten worden gezet om een prachtige vrachtwagen te bouwen en een trekspeelgoed om de motorische vaardigheden van je kind te ontwikkelen.

Leeftijd: vanaf 2 jaar
Afmetingen: 29,8 x 10,5 x 15,6 cm 
Materiaal: hout (den & kers) en kunststof
Inhoud: bevat 17 stuks, inclusief 3 gereedschappen. Stevige kunststof wielen. Stevige vrachtwagen met metalen wielassen.

_

Non-stop speelplezier met het Franse speelgoed merk JANOD. Dit Frans speelgoedmerk staat gekend om hun sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed dat simpel is van ontwerp en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet keer op keer de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Voor uren en uren speelplezier!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Janod - Dit speelgoedmerk uit Frankrijk is gevestigd in de Jura, het gebied waar al jarenlang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Janod maakt sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed. Simpel en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Spelen maar! Maak je kinderen gelukkig met Janod speelgoed De filosofie ‘ Play Different ’ van Janod baseert zich op 3 belangrijke pijlers: design, verbeelding en leren. Janod creëert met een heel team stijlvol speelgoed die kinderen even doet ontsnappen aan de realiteit en hen doet dromen, leren en fantaseren. Duurzaam speelgoed met oog voor detail Elke dag zet Janod in op hun expertise om uniek speelgoed en spelletjes te maken met behulp van natuurlijke materialen. Elk product doorgaat een creatief en kwalitatief proces om onze kleintjes het allerbeste te bieden.