Houten gitaar - Confetti

Staat: Nieuw product

Janod

JS063

Muziek spelen met Confetti by Janod! (10)

Laat het muzikaal talent in jouw kind los met deze coole gitaar! Net zoals een echte gitaar heeft het 6 snaren waarmee je moeiteloos de mooiste melodietjes speelt.

Komt in een superleuk design met kleurrijke bollen die vast en zeker voor inspiratie gaan zorgen.

42,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : J07598

SamenstellingenHout
TypeSnaarinstrumenten
KleurMeerkleurig
Leeftijdvanaf 3 jaar

Houten gitaar Confetti van Janod met 6 metalen snaren. Een leuk stuk muzikaal speelgoed met Pop N 'Rock-ontwerp. Deze confetti gitaar prikkelt alle zintuigen en laat de jongste muzikanten kennismaken met de geneugten van muzikale improvisatie.

Leeftijd: vanaf 3 jaar
Afmetingen: 64 x 22 x 6,3 cm
Materiaal: multiplex hout

_

Non-stop speelplezier met het Franse speelgoed merk JANOD. Dit Frans speelgoedmerk staat gekend om hun sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed dat simpel is van ontwerp en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet keer op keer de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Voor uren en uren speelplezier!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Janod - Dit speelgoedmerk uit Frankrijk is gevestigd in de Jura, het gebied waar al jarenlang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Janod maakt sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed. Simpel en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Spelen maar!Maak je kinderen gelukkig met Janod speelgoedDe filosofie ‘ Play Different ’ van Janod baseert zich op 3 belangrijke pijlers: design, verbeelding en leren. Janod creëert met een heel team stijlvol speelgoed die kinderen even doet ontsnappen aan de realiteit en hen doet dromen, leren en fantaseren.Duurzaam speelgoed met oog voor detailElke dag zet Janod in op hun expertise om uniek speelgoed en spelletjes te maken met behulp van natuurlijke materialen. Elk product doorgaat een creatief en kwalitatief proces om onze kleintjes het allerbeste te bieden.
Collectie Muziek spelen met Confetti by Janod!
Inspiratie en stories