Houten Kazoo - Animambo

Houten blaasinstrument met 2 mondstukken en mooie kleuren

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ941

Animambo by Djeco (15)

Mooie liedjes duren wel lang ;-) als je dit houten blaasinstrument in huis haalt. Een fijne accessoire voor mooie tonen, hoog en laag.

Check zeker de complete Animambo lijn voor meerk kleurrijke muziekinstrumenten voor kinderen.

6,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ06029

SamenstellingenHout
CollectieAnimambo
TypeBlaasinstrumenten
KleurMeerkleurig
Leeftijdvanaf 3 jaar

Houten Kazoo uit de Animambo lijn van DJECO kan je langs beide zijden bespelen. Een klein maar super leuk instrument voor kinderen. Check zeker de rest van de Animambo collectie, een mooie en kleurrijke wereld waar dieren in fanfare marcheren!

Leeftijd: vanaf 3 jaar
Materiaal: hout
Afemtingen: 14 x 6,4 x 1 cm
Design: Magali Attiogbé

_

Djeco's collectie Animambo geven je slaapkamer een muzikale en en vrolijke sfeer. De collectie van instrumenten entertainen jong en oud. Het spelen van een kinderliedje heeft een kalmerend effect op kinderen. Daarom is het belangrijk om ze jong kennis te leren maken met muziek. Kinderen leren goed te luisteren van muziek. Dit heeft een positief effect op de taalontwikkeling van je kind. Kinderen die regelmatig muziek luisteren maken beter onderscheid tussen klanken en woorden. Door de instrumenten te bespelen, verbetert de motoriek. Dat kan goed van pas komen als het kindje later iets moet pakken of vasthouden.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie Animambo by Djeco
Inspiratie en stories