Houten muziekinstrument - Trommelvis

Staat: Nieuw product

Haba

HAB559

Maak kennis met ... de trommelvis! Dit muzikaal klankspeelgoed van Haba is lekker kleurrijk, gemaakt uit stevig hout en heeft aan de boven- en onderkant van de vinnen een rateleffect. Bijzonder leuk, speels en educatief voor jouw peuter en een genot :-) voor ieders nabije oor!

Dit muziekinstrument bevordert de fijne motoriek en het aandachtig leren luisteren.

29,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 304851

CollectieHouten speelgoed
TypeSlaginstrumenten
Leeftijdvanaf 2 jaar

Met de houten stok kan er over de vinnen van de toffe Trommelvis van Haba worden gestreken, wat een leuk ratelgeluid maakt. Met het houten stokje kan ook flink worden getrommeld op de 'buik' van de vis. In de trommel rollen bontgekleurde kralen, die vrolijk rinkelen en ratelen zodra het klankbord heen en weer en op en neer wordt bewogen. Tot slot kan de trommelvis aan de staart worden vastgepakt, voor nieuwe akoestische effecten.

Materiaal: multiplex, beukenhout, kunststof
Afmetingen: 28 x 21 x 5 cm
Leeftijd: vanaf 2 jaar

Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.46
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.