Houten parkeergarage met lift - Dans la ville

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO210

Dans la ville - Moulin Roty (6)

Als je naar de stad rijdt met je auto moet je natuurlijk op zoek naar een parkeerplekje. Dat vindt je vast en zeker in deze houten parkeertoren van Moulin Roty. Rode autobanen, een lift en heel wat accessoires maken van deze parkeergarage van 4 hoog echt top speelgoed om uren mee te spelen.

129,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 720409

CollectieDans la Ville
TypeVoertuigen en garages
Leeftijdvanaf 3 jaar

Grote parkeergarage met lift Dans La Ville is een heerlijk stuk houten speelgoed van Moulin Roty dat een uitzonderlijke aantrekkingskracht heeft op kleine autofans. Ideaal om leuk te spelen, auto's naar boven en beneden te laten rijden of de lift te nemen. Bij deze houten speelgoedgarage zitten ook 12 accessoires uit hout waaronder: verkeerslichten, verkeersborden, bareel en verschillende auto's. Extra voertuigen zijn ook apart verkrijgbaar.

Materiaal: hout

Afmetingen: 53 x 39 x 63 cm

Leeftijd: vanaf 3 jaar

_

Dans La Ville is een collectie van Moulin Roty samen met Aurélien Débat vol voertuigen en heerlijk houten speelgoed dat helemaal past bij de leefwereld en verbeelding van kleine kinderen. Natuurlijke materialen, eye-catching design en bonte kleuraccenten geven elk stuk speelgoed een unieke look.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty. Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Hieronder lichten we de meest opvallende collecties toe uit het gigantische gamma speelgoed van Moulin Roty. Les Petits Collecties 'Les Petits' staat voor 'De Kleintjes' en dat mag je letterlijk nemen! In de Les Petits collecties beleven kleine kinderknuffels de leukste avonturen met hun grote knuffelfamilie of ' La Grande Famille '. Zo kan je op reis gaan met Olga de Gans in de collectie   La Voyage d’Olga of de jungle gaan verkennen met knuffelvriendjes in Dans la Jungle . Beleef muzikaal plezier met het olijke kattentrio van   Les Moustaches en slaap als een roos met de zingende leeuw en krokodil van Sous Mon Baobab . Mémoires d’Enfant Collecties Met de Mémoires d’Enfant collecties creëer je de mooiste herinneren voor je kindje. Stimuleer zijn of haar creativiteit met prachtige popjes, speeltjes, knuffels en bijpassende accessoires. De collecties Après la Pluie ,   Popipops en Dans la Ville bestaan uit kleine schattige mensjes en diertjes om alledaagse gebeurtenissen na te spelen. Hou je kleintje meer van magie? Dan geraakt die zeker betoverd door de collecties Il était une fois ,   Les Petites Merveilles en Les Parisiennes . Deze verfijnde knuffels en popjes doen je wegdromen naar het wondermooie Parijs, een magisch sprookjesland of een prachtige bloementuin.
Collectie Dans la ville - Moulin Roty
Inspiratie en stories