Houten poppenhuis met meubels - La Grande Famille

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO170

La grande famille - Moulin Roty (17)

Sylvain, Jeanne, Albert , Nini en Julius zijn heerlijke houten speelpoppetjes met een nostalgische feel. Ze zijn leuk om mee te spelen en de verbeelding van je kind op hol te doen slaan.

139,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 632420

CollectieLa Grande Famille
TypePoppenhuizen
Leeftijdvanaf 3 jaar

Houten poppenhuis met meubels uit de la Grande Famille collectie van Moulin Roty. Alle meubeltjes kunnen verplaatste worden, er zijn ook houten trekauto's en een bus verkrijgbaar om je kindjes fantasie de vrije loop te laten gaan.

Inclusief houten poppenhuismeubels, popjes worden apart verkocht en zitten niet in deze speelset.

Materiaal: hout

Afmetingen: 42 x 12,5 x 50,5 cm

_

La Grande Famille is een beestige familie van knuffelachtige vriendjes in bonte kleuren en patronen. Maak kennis met Julius de hond, Sylvian het konijn of Jeanne de eend. Heerlijke speelkameraadjes waar je op kan rekenen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie La grande famille - Moulin Roty
Inspiratie en stories