Houten speelgoedauto - Longhorn Teal

Staat: Nieuw product

Candylab Toys

KZP482

Wie aan Amerikaanse wagens denkt, denkt aan pick-ups natuurlijk.

De Longhorn Teal is de allereerste pick-up van Candylab Toys, met genoeg plek om alles wat je nodig hebt onderweg in de laadbak te stapelen. Dit muntgroene voertuig is met de hand gemaakt en is leuk als decoratie maar nog leuker om mee te spelen.

38,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : CLT-M2006

CollectieAmericana
TypeVoertuigen en garages
KleurMuntgroen

Houten speelgoedauto Longhorn Teal van Candylab toys is een originele speelgoedauto met laadbak uit massief hout. Deze auto heeft ook een magnetische trekhaak, zodat hij de al even geweldige aanhanger Camper Airstream kan aankoppelen en erop uit trekken.

De ontwerpers van Candylab geloven dat kinderen hun eigen fantasie kunnen maken en optimaal benutten als ze de juiste tools en speelgoed voor handen hebben, hun duurzame designs spelen hier 100% op in. De houten auto's staan mooi in een hippe kinderkamer maar zijn ook super om mee te spelen. Combineer ze met rubberen autobanen en de pret kan niet meer stuk.

Leeftijd: vanaf 3 jaar
Materiaal: massief beukenhout, verf op waterbasis en heldere urethaanlaag - witte ABS-kunststof velgen, met rubberen banden
Afmetingen auto: 18,8 x 9,65 x 7,6 cm - verpakking: 23,5 x 11,4 x 8,3 cm
Gewicht: 369 gram
Herkomst: in elkaar gezet en met de hand gezaagd in Montgomery, Pennsylvania.
Wasadvies: enkel proper maken met een vochtige doek en enkele druppels milde zeep

_

CANDYLAB blinkt uit in verrassend en verfijnd design. Ze maken supertof speelgoed voor hedendaagse kinderen. En volwassenen. Candylab toys houdt van stoer speelgoed maar ook van onze planeet, daarom vermijden ze zoveel als mogelijk plastic.
Het beukenhout voor hun productie komt uit Noord-Amerikaanse, goed beheerde bossen waar ze de weg naar hun atelier kunnen volgen. Dit Amerikaans speelgoed merk met vintage touch is en altijd op zoek naar manieren om de ecologische voetafdruk van hun producten zo klein mogelijk te houden.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Anonymous A.
  •  de 04/01/2021
Mooi product
CANDYLAB blinkt uit in verrassend en verfijnd design. Ze maken supertof speelgoed voor hedendaagse kinderen. En volwassenen. Het beste is dat de auto's niet alleen een designobject zijn met artistieke waarde, maar ook echt zijn ontworpen voor hardcore spel en plezier. Hipper dan hip ... Afkomstig uit Brooklyn, Amerika brengt CANDYLAB ons een unieke lijn van massief houten speelgoedvoertuigen . Hun inspiratie vinden ze bij iconische racewagens en muscle cars maaar ook strak en modern design. Het speelgoed is eerlijk, mooi en laat ruimte voor de fantasie van kinderen om hun eigen weg te gaan en zelf verhalen te bedenken. Van beroemde achtervolgingen zoals in de film tot leuke roadtrips met heel je familie. én duurzaam! Dit hip speelgoedmerk houdt van stoer speelgoed maar ook van onze planeet, daarom vermijden ze zoveel als mogelijk plastic. Het beukenhout voor hun productie komt uit Noord-Amerikaanse, goed beheerde bossen waar ze de weg naar hun atelier kunnen volgen. Dit Amerikaans speelgoed merk met vintage is en altijd op zoek naar manieren om de ecologische voetafdruk van hun producten zo klein mogelijk te houden.