Houten synthesizer - Animambo

Elektronische piano geïllustreerd door Magali Attiogbé + 4 partituren

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ939

Animambo by Djeco (13)

Een prachtig geïllustreerde houten elektronische piano voor kinderen. Met behulp van de bladmuziek kan je kind 4 populaire liedjes spelen of andere stukjes componeren zoals het zelf wil.

Elke noot wordt vervangen door een gekleurd teken dat op de pianotoetsen is gedrukt: volg gewoon dezelfde gekleurde tekens op de partituur om te spelen en over muziek te leren vanaf de leeftijd van 3 jaar.

69,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ06023

CollectieAnimambo
TypeSlaginstrumenten
KleurMeerkleurig
Leeftijdvanaf 3 jaar

Houten synthesizer uit de Animambo lijn van DJECO met 18 toetsen én volumeknop (hoera!) - deze unieke kinderpiano werkt op 4 AA batterijen (niet meegeleverd).

Inclusief aan/uit knop en 4 partituren om 4 populaire bekende deuntjes te leren spelen. Tekens die voor de pianotoetsen zijn gedrukt en die op de partituren te vinden zijn.

Check zeker de rest van de Animambo collectie, een mooie en kleurrijke wereld waar dieren in fanfare marcheren!

Leeftijd: vanaf 3 jaar
Materiaal: hout, kunsstof
Afemtingen: 36,5 x 19 x 5 cm
Design: Magali Attiogbé

_

Djeco's collectie Animambo geven je slaapkamer een muzikale en en vrolijke sfeer. De collectie van instrumenten entertainen jong en oud. Het spelen van een kinderliedje heeft een kalmerend effect op kinderen. Daarom is het belangrijk om ze jong kennis te leren maken met muziek. Kinderen leren goed te luisteren van muziek. Dit heeft een positief effect op de taalontwikkeling van je kind. Kinderen die regelmatig muziek luisteren maken beter onderscheid tussen klanken en woorden. Door de instrumenten te bespelen, verbetert de motoriek. Dat kan goed van pas komen als het kindje later iets moet pakken of vasthouden.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie Animambo by Djeco
Inspiratie en stories