Houten tankstation - Dans la ville

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO209

Dans la ville - Moulin Roty (6)

Ook speelgoedauto's moeten af en toe gaan tanken. En waar kan je dat beter doen dan in dit knap tankstation in bonte kleuren en moderne architectuur.

Rij er door, langs of op met je favoriete auto of met het bijgeleverde rode autootje.

49,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 720408

CollectieDans la Ville
TypeVoertuigen en garages
Leeftijdvanaf 3 jaar

Houten tankstation Dans La Ville is een heerlijk stuk houten speelgoed van Moulin Roty dat een uitzonderlijke aantrekkingskracht heeft op kleine autofans. Met een dakparking, benzinepomp en garage om in te parkeren of je auto te laten repareren. Bij deze houten speelgoedgarage zitten ook 7 accessoires uit hout waaronder: 2 kegels, benzinepomp, bord met olieprijzen en rode speelgoedauto. Extra voertuigen zijn ook apart verkrijgbaar.

Materiaal: hout

Afmetingen: 46 x 26 x 16 cm

Leeftijd: vanaf 3 jaar

_

Dans La Ville is een collectie van Moulin Roty samen met Aurélien Débat vol voertuigen en heerlijk houten speelgoed dat helemaal past bij de leefwereld en verbeelding van kleine kinderen. Natuurlijke materialen, eye-catching design en bonte kleuraccenten geven elk stuk speelgoed een unieke look.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Dans la ville - Moulin Roty
Inspiratie en stories