Houten trekauto blauw - La Grande Famille

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO174

La grande famille - Moulin Roty (23)

Klaar voor een ritje naar het strand, de supermarkt of gewoon rond de salontafel?

Deze blauwe cabrio heeft ronde vormen en een retro toets, hij wordt bestuurd door Sylvain het konijn en is extra leuk in combinatie met de rest van La Grande Famille.

11,90 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 632424

CollectieLa Grande Famille
TypeVoertuigen en garages
Leeftijdvanaf 18 maanden

Oranje massief houten trekauto met Jeanne uit de knappe collectie La Grande Famille van Moulin Roty. Je kan dit speelgoedvoertuig achteruit trekken en dan rijdt het vanzelf door de kamer.

Materiaal: hout, kunststof

Afmetingen: 11 x 9 cm

_

La Grande Famille is een beestige familie van knuffelachtige vriendjes in bonte kleuren en patronen. Maak kennis met Julius de hond, Sylvian het konijn of Jeanne de eend. Heerlijke speelkameraadjes waar je op kan rekenen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie La grande famille - Moulin Roty
Inspiratie en stories