Hypoallergeen Nanna voedingskussen - Bubbly sandy

Staat: Nieuw product

Liewood

LWD1697

Dit Nanna kussen is welgekomen met een kleintje in huis. De hippe print doet deze baby must-have stralen in je interieur en de vorm zorgt ervoor dat je lekker comfortabel borstvoeding of een fles kan geven aan je kleintje.

Ook als je knuffelt in de zelte met je pasgeboren baby komt dit kapok kussen erg goed van pas.

50,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW12998 0268

CollectieNanna
TypeBorstvoedingskussens
PrintsBubbly sandy
KleurMeerkleurig

Nanna Kapok voedingskussen Bubbly Sandy is een echte baby must-have die zorgt voor comfort tijdens elk voedingmoment met je baby. En geef toe die heb je genoeg de eerste maanden dus een knap voedingskussen van uitstekende kwaliteit is de investering meer dan waard.

Dit langwerpig kussen is gemaakt uit kapok vezel. Kapok is een natuurlijk en duurzaam materiaal dat bekend staat om zijn geweldige eigenschappen. Kapok is warmteregulerend, ademt en is antibacterieel. Deze eigenschappen maken het voor huisstofmijten onmogelijk om te leven, daarom is het borstvoedingskussen 100% hypoallergeen. 


Materiaal: 100% organisch katoen / 100% kapok - hypoallergeen materiaal van natuurlijke oorsprong
Afmetingen: 116 x 36 cm
Wasadvies: De hoes kan eraf en is wasbaar • We raden af ​​om het kapok-voedingskussen te vaak te wassen, omdat het al antibacterieel en hypoallergeen is • Verder raden we niet aan om het te wassen voordat het een tijdje is gebruikt en de kapokvezel licht en zacht is geworden • Was het voedingskussen op max 40°C • Gebruik wasmiddel zonder enzymen en vermijd het gebruik van wasverzachter • Bij het wassen is een hoge toerental belangrijk want het voedingskussen moet zo min mogelijk water bevatten voordat het in de droogtrommel wordt gedroogd • Laat het kapok kussen niet te lang doorweekt of nat worden • We raden aan om het voedingskussen onmiddellijk na het wassen in de droogtrommel te drogen. Bij voorkeur apart in de droogtrommel. Minimum 30 minuten op hoge stand laten draaien, vervolgens 30 minuten tot een uur aan de lucht drogen. Herhaal dit totdat het voedingskussen helemaal droog is.

_

LIEWOOD, uit Kopenhagen, brengt conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel en zacht breiwerk tot hip kinderservies - die super functioneel zijn en tegelijk een stukje stijl bevatten waar mama's en papa's instant verliefd op worden. Hun producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. De hele collectie is een kijkje meer dan waard!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.135
Liewood - Dit fantastisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, kniekousen, zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot bamboe kinderservies in delicate kleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen.Onweerstaanbare kinderproducten voor het hele gezinLiewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel , fun én fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur.Kwalitatieve én natuurvriendelijke textielproductenLiewood creëert producten met de beste materialen die je in de wereld kan vinden. Alle producten worden gemaakt met de nodige zorg én oog voor de natuur . Vooraleer de Liewoord-producten in de rekken liggen, ondergaan ze nog een reeks van veiligheidstests en kwaliteitscontroles. Zo ben jij zeker van de meest kwalitatieve én veilige producten voor jouw kind.Ontdek snel de verschillende collecties zoals de Liewood strandcollectie , Liewood badcollectie ,  Liewood Buitencollectie en vele anderen!