Indianen hoofdtooi

Stoer hoofddeksel met rode indianenveren

Staat: Nieuw product

Souza for Kids

KZ18649

Sprookjesachtige kostuums van Souza for Kids! (100)

Mooie hoofdtooi met rode, witte en zwarte veren. Perfect te matchen met de leuke indianenkostuums voor jongens en meisjes van Souza for Kids. Met deze prachtige verentooi is elke kleine indianen-outfit compleet.

13,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 102911

PersonageIndiaan
TypeVerkleedaccessoires
KleurRood

Stoere rockjongens en -meisjes, dolblije fans, een druk tourschema, een toffe tourbus en heuse afterparty's backstage: Dames en heren, graag vragen wij uw aandacht voor de enige echte 'The Souza Band'! Gekleed in de feestelijke items uit de nieuwe Souza for Kids najaarscollectie stelen zij de show, zetten ze elke zaal op zijn kop en zorgen ze ervoor dat het dak er overal afgaat. Mis het niet!

Deze coole Indianen hoofdtooi is een droom voor elke ster in wording. Het vlammende rood en de wondermooie afwerking zorgen ervoor dat de entree op de rode loper niet zomaar onopgemerkt voorbij zal gaan. Het perfecte accessoire bij het handtekeningen uitdelen.

Bij Souza for Kids wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van stoffen die goed wasbaar zijn. Deze verkleedkostuums van zeer goede kwaliteit zijn zo ontworpen dat ze makkelijk aan en uit te trekken zijn en ze kunnen tegen een stootje. Ideaal voor feestjes en voor de verkleedkist!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
42000.35
  • Door Anonymous A.
  •  de 05/03/2019
Heel mooi afgewerkt!
Souza for Kids - Het merk als je zoekt naar unieke verkleedkledij dat keer op keer gebruikt kan worden! Sinds 1998 maakt Souza for Kids kwalitatieve verkleedkleding en accessoires voor kinderen. De verkleedcollectie en de prachtige bijpassende accessoires stimuleren kinderen in hun fantasie en rollenspel. De trendy sieraden voor meisjes en jongens zijn altijd 'net iets anders' en razend populair.Prachtige verkleedcollectie voor fantasierijke kidsDe collectie richt zich op kinderen van 2 tot 9 jaar. Kinderen kunnen de verkleedkleding zelf aantrekken en de stoffen zijn grotendeels gemaakt van 100% katoen en dus goed wasbaar. Door het vermijden van koorden en knoopsluitingen, en in plaats daarvan elastische en klittebandsluitingen te gebruiken, wordt aan de veiligheid van het kind gedacht.
Collectie Sprookjesachtige kostuums van Souza for Kids!
Inspiratie en stories