Indianen hoofdtooi - Macahee

Prachtig afgewerkt haaraccessoire met blauwe en zwarte veren

Staat: Nieuw product

Souza for Kids

PHA320

Sprookjesachtige kostuums van Souza for Kids! (109)

Mini indiaantje in huis? Dan doet deze indianen hoofdtooi vast zijn of haar oogjes blinken. Prachtige pluimen, rijke details, felle kleuren.

De Macahee hoofdtooi past perfect bij het Lusya indianenjurkje of de Atohi indianenoutfit, ken jij misschien een mini indiaan die hier reuze blij mee zou zijn?

13,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 105181

PersonageIndiaan
TypeVerkleedaccessoires
KleurBlauw

Machtige indianen hoofdtooi Macahee van Souza for Kids! Rijk aan detail, ideaal om je in indiaan te verkleden en afgewerkt met blauw/zwarte veren.

_

De Souza for Kids verkleedaccessoires voor jongens en meisjes zijn er om de verkleedset, -outfits en verkleedkledij compleet te maken. Zo wordt verkleden een nog groter feest!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Anonymous A.
  •  de 16/04/2020
kwalitatief goed
Souza for Kids - Het merk als je zoekt naar unieke verkleedkledij dat keer op keer gebruikt kan worden! Sinds 1998 maakt Souza for Kids kwalitatieve verkleedkleding en accessoires voor kinderen. De verkleedcollectie en de prachtige bijpassende accessoires stimuleren kinderen in hun fantasie en rollenspel. De trendy sieraden voor meisjes en jongens zijn altijd 'net iets anders' en razend populair.Prachtige verkleedcollectie voor fantasierijke kidsDe collectie richt zich op kinderen van 2 tot 9 jaar. Kinderen kunnen de verkleedkleding zelf aantrekken en de stoffen zijn grotendeels gemaakt van 100% katoen en dus goed wasbaar. Door het vermijden van koorden en knoopsluitingen, en in plaats daarvan elastische en klittebandsluitingen te gebruiken, wordt aan de veiligheid van het kind gedacht.
Collectie Sprookjesachtige kostuums van Souza for Kids!
Inspiratie en stories