Indianen Hoofdtooi Nahale - zwart wit

Staat: Nieuw product

Souza for Kids

PHA074

Maak indruk op je tegenstander met deze prachtige zwarte wit indianenhoofdtooi. Rijkelijk gevuld met fluffy pluimen en afgewerkt tot in het kleinste detail.

13,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 104401

PersonageIndiaan
TypeVerkleedaccessoires
KleurZwart/wit

Indianen hoofdtooi met wit/zwarte pluimen van Souza!

Past mooi bij een indianenjurk of pak uit de rest van de verkleedcollectie.

Onze Souza! verkleedaccessoires voor jongens en meisjes zijn er om de outfits van onze verkleedkleding compleet te maken. Zo wordt verkleden een nog groter feest!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.470.30.010.15
  • Door Hannelore S.
  •  de 16/04/2020
kwalitatief goed
Souza for Kids - Het merk als je zoekt naar unieke verkleedkledij dat keer op keer gebruikt kan worden! Sinds 1998 maakt Souza for Kids kwalitatieve verkleedkleding en accessoires voor kinderen. De verkleedcollectie en de prachtige bijpassende accessoires stimuleren kinderen in hun fantasie en rollenspel. De trendy sieraden voor meisjes en jongens zijn altijd "net iets anders" en razend populair. De collectie richt zich op kinderen van 2 tot 9 jaar. Kinderen kunnen de kleding zelf aantrekken en de stoffen zijn grotendeels gemaakt van 100% katoen en dus goed wasbaar. Door het vermijden van koorden en knoopsluitingen, en in plaats daarvan elastische en klittebandsluitingen te gebruiken, wordt aan de veiligheid van het kind gedacht.