Inspired By - Kunst met stickers - Spring Vegetables

Artistieke stickerset geïnspireerd door Giuseppe Arcimboldo

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ1087

Creëren met stickers is altijd een leuke activiteit; en het wordt eens zo fijn als je je kleintje zo met kunst kan leren kennis maken. Deze knutselset haalt zijn inspiratie bij het werk van de Italiaanse kunstschilder Giuseppe Arcimboldo. Stickeren maar!

7,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ09370

TypeKnutselsets
Technieken & ambachtenCollages
Leeftijdvanaf 5 jaar

Inspired By Kunst met stickers Spring Vegetables van Djeco is een knutselset waarbij je kindjes gebruik maken van de stickers (groente, fruit en ander voedsel) om een collage te maken. Zo komen kunstwerken tevoorschijn geïnspireerd door het maniërisme van Giuseppe Arcimboldo. Kijk eens als de collage af is... je ziet een gezicht verschijnen.

Inhoud:

  • 4 achtergrondkaarten van 20 X 20 cm
  • 4 stickervellen
  • instructieboekje

--

Het Franse DJECO maakt bijzonder speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is, want spelen is essentieel voor de ontwikkeling van kinderen. Regelmatig steekt Djeco speelgoed van vroeger in een nieuw jasje, met mooie patronen, vrolijke kleuren en unieke illustraties. Hun aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, knutselpakketten, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!