Jimbo nachtlamp - Cat golden caramel

Grote bruine siliconen kinderlamp met oplaadkabeltje

Staat: Nieuw product

Liewood

LWD6550

Slaap zacht met Liewood (83)

Dit is de grotere versie van het beroemde Winston nachtlampje: meet Jimbo!

De bruine poes is een siliconen kinderlamp boordevol sfeer dat je snoerloos kan gebruiken en ook opladen met USB. Ideaal cadeau voor kleine mini's met stijl.

100,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW15052-3055-ONE SIZE-CU

CollectieJimbo
TypeNachtlampjes
PrintsGolden caramel
KleurBruin
DiertjesKat
Korting- 40 %

Grote nachtlamp Jimbo Cat Golden Caramel van LIEWOOD verspreidt een gezellig licht om je mini veilig door de nacht te loodsen. Dankzij het stijlvol design is het moderne nachtlampje van LIEWOOD ook een decoratieve blikvanger - zelfs overdag.

Ook verkrijgbaar in andere kleuren en karakters >

Materiaal: 100% silicone, met CE-label + snoer om op te laden
Afmetingen: Ø 20 cm x 34 cm hoog
Onderhoud: enkel proper maken met vochtige doek • niet onderdompelen in water • aan de lucht laten drogen

_

LIEWOOD, uit Kopenhagen, brengt conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel en hip kinderservies tot origineel speelgoed - die super functioneel zijn en tegelijk een stukje stijl bevatten waar mama's en papa's instant verliefd op worden. Hun producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. De hele collectie is een kijkje meer dan waard!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Liewood - Dit Scandinavisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, de mooiste zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot duurzaam kinderservies in de mooiste trendkleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen. Onweerstaanbare kinderproducten voor het hele gezin Liewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel , fun én fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur. Kwalitatieve én natuurvriendelijke textielproducten Liewood creëert producten met de beste materialen die je in de wereld kan vinden. Alle producten worden gemaakt met de nodige zorg én oog voor de natuur . Vooraleer de Liewoord producten in de rekken liggen, ondergaan ze nog een reeks van veiligheidstests en kwaliteitscontroles. Zo ben jij zeker van de meest kwalitatieve én veilige producten voor jouw kind. Ontdek snel de verschillende collecties zoals de Liewood strandcollectie , Liewood badcollectie ,  Liewood Buitencollectie en vele anderen!
Collectie Slaap zacht met Liewood
Inspiratie en stories