kaartspel 'Miauw Miauw' in blikken doosje

kaartspel 'Miauw Miauw' in blikken doosje

Staat: Nieuw product

Haba

Gezelschapsspelen van HABA (145)

Miauw, Miaaaauuww... Wie is de beste in een tactisch spelletje? Dit klassiek kaartspel in een blikken doosje voor jong en oud zal het uitwijzen!

9,95 €

Add to my wishlist

Miauw, Miaaaauuww... Wie is de beste in een tactisch spelletje? Dit klassiek kaartspel in een blikken doosje voor jong en oud zal het uitwijzen! Wie als eerste al zijn kaarten kan leggen, krijgt een houten katje. Doel van het spel: om ter snelste twee katjes verdienen. Vanaf 5 jaar, 2-5 spelers.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
153.4110.35
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :301322/301405

Collectie Gezelschapsspelen van HABA
Inspiratie en stories