soepbowl in kaki

Kaki melamine soepbowl - Granny style

Staat: Nieuw product

Rice

RI006

SHINE - Rice (18)

De granny bowl van Rice heeft een leuke retro look, deze keer in een stijlvol kaki jasje. Perfect voor soep of pasta, al dan niet op grootmoeders wijze ...

8,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : MEGSB-KHA

SamenstellingenMelamine
TypeBowls
KleurKaki

Een echte klassieker, zo kan je de melamine reeks van Rice wel noemen. Heel handig en mooi, zowel voor binnen als buiten, en perfect voor de kinderen. Ga je voor alles in 1 kleur, of mix and match je liever met de andere tinten zoals soft pink of dark mint?

Materiaal: melamine.
Afmetingen: ∅ 19 x 5 cm.

Het melamine servies is foodsafe, vrij van BPA, mag in de vaatwasser maar is niet geschikt voor de magnetron.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.190.050.190.19
Rice is een Deense woonacccessoire-fabrikant, gekend voor kleurrijke melamine, handgeweven manden, opbergers en handgeglazuurd servies. Hun ontwerpen zijn altijd vrolijk, en uitgewerkt tot in het kleinste detail. Bij Rice dromen ze ervan om kleur te brengen in het dagdagelijkse, of het nu wassen, poetsen, bakken of relaxen in je huis is. Alhoewel alles draait om fun, funky en functioneel zijn, wordt ook het sociale aspect niet vergeten. De meeste Rice producten worden vervaardigd in de derde wereld, met het hoogste respect voor mensenrechten, goede werkomstandigheden en uiteraard zonder kinderarbeid.
Collectie SHINE - Rice
Inspiratie en stories