Kalimba - Le voyage d' Olga

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO039

Le voyage d'Olga - Moulin Roty (25)

Maak een muzikale reis met deze kalimba uit de collectie « Le voyage d'Olga » ! De Kalimba, ook wel duimpiano genoemd, is een muziekinstrument uit Afrika. De metalen lamellen geven verschillende en harmonieuze geluiden af, afhankelijk van de grootte. Leuk voor kinderen om muziek te exploreren en tegelijkertijd zijn/haar fijne motoriek ontwikkelen.

Materiaal: hout.

Geschikt vanaf 4 jaar.

Afmetingen: 13 x 14 cm

26,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 714114

CollectieLe Voyage d'Olga
TypeToetsinstrumenten
Leeftijdvanaf 4 jaar

Er was eens: Mama Olga, een wilde gans die een lange reis maakte om de wereld te ontdekken met haar kleintjes, Bambou, Plumette en Flechette. Ze vertrokken over de grote vlakten naar verre landen, hoog in de lucht boven de oceanen en de bergen, op zoek naar anderen...

De 'anderen' waren Chaussette de vos en Petite Chaussette de kleine vos. Vervolgens ontmoeten ze Josephine de vriendelijk, moederlijke, blauwe vinvis en twee kleine muizen, Pablo en Lisette. Elk van hen ontvangt de reizende familie hartelijk en deelt hun avonturen. . . Klim op Olga's rug en vlieg mee naar deze wonderlijke wereld...

Deze collectie « Le voyage d'Olga » is een samenwerking van Moulin Roty met Cécile Blindermann. Na haar studies aan de École Nationale Supérieure des Arts Décoratifs (Hogere Nationale School voor Decoratieve Kunsten) in Parijs, creëerde Cécile Blindermann kits uit vilt en wol voor tijdschriften en de speelgoedwinkel «Pain d'Epices» in Parijs. Ze schreef ook boeken over deze creatieve techniek en nam deel aan verschillende tentoonstellingen. Cécile gebruikte al haar gevoel en expertise voor het creëren van deze bijzondere collectie vol tedere, ongewone en aanhankelijke karakters.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
  • Door Christian D.
  •  de 05/12/2020
leuk !
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Le voyage d'Olga - Moulin Roty
Inspiratie en stories