Karina pannenkoekenvormpjes - Sandy multi mix

6 bakvormpjes uit siliconen voor pannenkoeken

Staat: Nieuw product

Liewood

LWD3811

Hoe bak je pannenkoeken? Het recept is simpel: melk, eieren en bloem en bakken maar!

Mag het iets meer zijn? Deze pannenkoekenset maakt het gemakkelijk om een ​​perfect overheerlijke, goudbruine kat, konijn of beer pannenkoeken op je bord te toveren.

26,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW14330-5083-ONE SIZE-CU

CollectieKarina
TypeCake- en bakvormen
PrintsSandy
KleurCrème

Karine pannenkoekenvormpjes Sandy multi mix is een set van 6 bakvormen voor pannenkoeken in de vorm van 3 bosdieren, 2 van elk motief. Deze bakset niet ontbreken in jullie keuken!

Materiaal: gemaakt van 100% siliconen, helpt je om gemakkelijk te flippen

_

LIEWOOD, uit Kopenhagen, brengt conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel en zacht breiwerk tot hip kinderservies - die super functioneel zijn en tegelijk een stukje stijl bevatten waar mama's en papa's instant verliefd op worden. Hun producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. De hele collectie is een kijkje meer dan waard!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.11
Liewood - Dit Scandinavisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, de mooiste zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot duurzaam kinderservies in de mooiste trendkleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen. Onweerstaanbare kinderproducten voor het hele gezin Liewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel , fun én fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur. Kwalitatieve én natuurvriendelijke textielproducten Liewood creëert producten met de beste materialen die je in de wereld kan vinden. Alle producten worden gemaakt met de nodige zorg én oog voor de natuur . Vooraleer de Liewoord producten in de rekken liggen, ondergaan ze nog een reeks van veiligheidstests en kwaliteitscontroles. Zo ben jij zeker van de meest kwalitatieve én veilige producten voor jouw kind. Ontdek snel de verschillende collecties zoals de Liewood strandcollectie , Liewood badcollectie ,  Liewood Buitencollectie en vele anderen!