Katoenen rond tapijt - Dots Mint

Zacht vloerkleed met groene stippen

Staat: Nieuw product

Rice

RI337

Hoe mooi is dit muntgroene tapijt! Creëer een knusse sfeer door dit tapijtje op de vloer te leggen. Ideaal voor in de kinderkamer of speelkamer.

Combineer met verschillende andere vloerkleden voor nog meer gezelligheid.

29,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : FLMAT-RNDOT

TypeTapijten
KleurMuntgroen

Handgemaakt groene tapijt van Rice met speelse stippen is zowel prachtig als praktisch. Deze mat fleurt niet enkel de kamer op, maar houdt ook nog eens jouw vloer proper. Geschikt voor elke ruimte in huis.

Afmetingen: 75 cm diameter
Materiaal: katoen

_

RICE is een Deens bedrijf dat mooie accessoires en decoratie-stukken maakt in handige materialen, van handgemaakte manden en handgeblazen items. Het design bevat steeds een unieke speelse toets met oog voor detail. De RICE-producten voegen kleur aan elke dag en elk huis of je nu aan het wassen, opruimen, baken, inrichten of relaxen bent...

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
757500.111
Rice is een Deense bedrijf voor interieurontwerp en design. Ze staan bekend voor hun kleurrijke melamine, handgeweven manden, fantastische opbergers en handgeglazuurd servies. Allemaal vrolijke en kleurrijke items voor in de woonkamer, keuken en kinderkamer.Breng geluk en kleur in jouw huisMet de items van Rice breng je elke dag meer happiness en plezier in jouw huis ! Ze zijn niet bang om uniek te zijn en dat zie je in hun designs. De designs zijn altijd vrolijk en uitgewerkt tot in het kleinste detail. Bij Rice dromen ze ervan om kleur te brengen in het dagdagelijkse, of het nu wassen, poetsen, bakken of relaxen in je huis is.Alhoewel alles draait om fun, funky en functioneel zijn, wordt ook het sociale aspect niet vergeten. De meeste Rice-producten worden vervaardigd in de derde wereld, met het hoogste respect voor mensenrechten, goede werkomstandigheden en uiteraard zonder kinderarbeid.Ontdek snel alle spulletjes van Rice waaronder de geweldige Let’s Summer collectie . Een heerlijke collectie van kleurrijke items voor in de keuken en aan tafel. Ideaal om wat kleur in huis te brengen!