Kleine bamboe kom Pronto lagoon

Staat: Nieuw product

Ekobo

EK065

Kies voor duurzaam, kies voor deze bamboe kom van Ekobo, met ergonomische makkelijk-vast-te-pakken handvat dat ook prima dienst doet om ingrediënten vanuit de kom te gieten.

Erg handig tijdens het koken en dankzij de moderne lijnen staat hij ook prima op je tafel met een slaatje of side dish.

14,00 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 68579

CollectiePronto
TypeBowls
KleurBlauwgroen

De kleine Pronto kom lagoon is een multi-functioneel design van EKOBO. Dit duurzaam keukenaccessoire is gemaakt uit ecologische bamboe-vezels met een satijn look. Verkrijgbaar in verschillende leuke tinten en ook in een groter formaat.

Design: Emiliana Design Studio

Afmetingen: 26 x 19 x 11,5 cm

Materiaal: biologisch afbreekbare bamboe vezels, afgewerkt met 5% voedselveilige melamine als bindmiddel om de producten steviger te maken - BPA, PVC en ftalaten-vrij

Gebruiksadvies: mag in het bovenste rek van de vaatwasser - niet geschikt voor de microgolf - geschikt voor warm en koud eten - voedselveilig - let op: hoewel bamboe een sterk en duurzaam natuurlijk materiaal is, zijn deze producten niet onbreekbaar. Ze breken niet zoals keramiek of glas, maar kunnen barsten op plaatsen waar ze op harde grond vallen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.253
EKOBO - Dit Frans eco-merk specialiseert zich in het ontwerpen en produceren van hedendaagse accessoires voor in je huis, keuken en badkamer. In de meest stijlvolle en tegelijk leuke kleuren en stuk voor stuk vervaardigt uit ecologisch gevoelige materialen uit hernieuwbare bronnen. Deze kleurrijke collectie van milieuvriendelijk servies, borden, kommen, keukenaccessoires en meer is gemaakt met gerecycleerde bamboe-vezels met het FSC-label en helemaal vrij van BPA, PVC en ftalaten. Laat het smaken!