Kleine bamboe slakom Gusto - stone

Staat: Nieuw product

Ekobo

EK048

De kleine Gusto slakom geeft kleur aan elk ontbijt, lunch of avondeten. Van granola tot soep ... deze kommen zijn duurzaam, stapelbaar en mogen achteraf in de vaatwasser. Een échte musthave voor op jouw tafel.

15,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 34505

CollectieGusto
TypeSlakommen
KleurGrijs

De kleine bamboe Gusto slakom is verkrijgbaar in een ruim gamma van kleuren. Het combineert perfect met de andere kommen en keukengerei van dit ecologisch merk, zoals de Gusto slalepels.

Afmetingen: 20 x 20 x 8 cm

Materiaal: biologisch afbreekbare bamboe vezels, afgewerkt met 5% voedselveilige melamine als bindmiddel om de producten steviger te maken - BPA, PVC en ftalaten-vrij

Gebruiksadvies: mag in het bovenste rek van de vaatwasser - niet geschikt voor de microgolf - geschikt voor warm en koud eten - voedselveilig - let op: hoewel bamboe een sterk en duurzaam natuurlijk materiaal is, zijn deze producten niet onbreekbaar. Ze breken niet zoals keramiek of glas, maar kunnen barsten op plaatsen waar ze op harde grond vallen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.381
EKOBO - Dit Frans eco-merk specialiseert zich in het ontwerpen en produceren van hedendaagse accessoires voor in je huis, keuken en badkamer. In de meest stijlvolle en tegelijk leuke kleuren en stuk voor stuk vervaardigt uit ecologisch gevoelige materialen uit hernieuwbare bronnen. Deze kleurrijke collectie van milieuvriendelijk servies, borden, kommen, keukenaccessoires en meer is gemaakt met gerecycleerde bamboe-vezels met het FSC-label en helemaal vrij van BPA, PVC en ftalaten. Laat het smaken!