Kleine knuffel - Mr. Crocodile

Zachte mini krokodil uit puur biokatoen en rPet

Staat: Nieuw product

Trixie

TRX418

World of play by Trixie (87)

Mr. Crocodile is een zachte knuffel uit puur biologisch katoen.

De populaire Trixie karakters komen tot leven in de speelgoedcollectie en staan te popelen om te knuffelen met jouw kleintje. Dankzij de duurzame en natuurlijke materialen kan je er zeker van zijn dat deze dierenvriendjes geen enkele schadelijke stoffen bevatten. Het beste speelkameraadje overdag, een zachte vriend 's nachts en de perfecte troost op eender welk moment van de dag!

24,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 25-511

SamenstellingenOrganisch katoen
CollectieOrganic Plush Toys
TypeKnuffels

Kleine knuffel Mr. Crocodile van Trixie heeft veel expressie doordat je het leuke lijf en flexibele armen en benen in de zotste posities kan zetten. Deze zachte vulling geeft de dieren hun grappige, kenmerkende uitstraling! De Trixie knuffelbeesten zijn beschikbaar in een kleine en grote versie en je kan kiezen uit een hele reeks dieren.

Materiaal buitenkant: puur biokatoen met GOTS label, Corduroy: 100% polyester, - vulling: 100% gerecycled polyester

Wasadvies: wassen op max 30°C - niet geschikt voor de droogkast, niet strijken, bleken of droogkuis.

Afmetingen: 26 cm hoog

Leeftijd: vanaf 0 jaar

_

WORLD OF PLAY van Trixie laat je fantasie de vrije loop terwijl je samen speelt, leert en groeit. Een nagelnieuwe collectie van spelletjes uit stevig karton, zachte knuffels en houten speelgoed. Geïnspireerd door de eindeloze verbeeldingskracht van kinderen, creëert TRIXIE een speeltuin die de verbeelding van je mini doet pieken. Elk speeltje wordt gekenmerkt door een tijdloos ontwerp en gemaakt uit duurzame materialen om ervoor te zorgen dat dit speelgoed generaties lang kan worden doorgegeven. Welkom in een oneindige speelwereld!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Trixie is een fris en jong merk voor de allerkleinsten tot de flinke kleuters en net iets ouder. Al hun producten zijn met grote zorg ­ontworpen met originele, kleurrijke prints en fijne materialen, zonder schadelijke stoffen en vervaardigd uit uiterst zacht biokatoen. Dit Belgisch merk is zeker het ontdekken waard!Fantasierijke collecties voor baby’s tot tienersBij Trixie vind je alle basisbenodigdheden en decoratie voor een prachtige kinderkamer. Ook voor de badkamer en speelkamer heeft Trixie de juiste accessoires in huis. De collecties gaan van echte eyecatchers met felle kleuren en levendige prints, tot collecties met zachtere kleuren en subtielere prints.Mooie kinderproducten met respect voor het milieuTrixies producten moeten niet enkel mooi zijn, maar moeten ook lief zijn voor onze planeet . Daarom kiezen zij steeds voor de stof- en productiekwaliteit en maken ze steeds hun producten van biologisch katoen .
Collectie World of play by Trixie
Inspiratie en stories