Kleurrijke knutselset Movable Window Art - Butterflies

Staat: Nieuw product

Tiger Tribe

BER395

Kleur de vlinder- en bloemenstickers in en maak van je raam een echt kunstwerk! Je kan ze op elk glad oppervlak plakken zoals glas en tegels. Een superleuke manier dus om je huis wat extra kleur te geven.

Komt met een handige how-to-guide zodat het versieren probleemloos verloopt.

19,99 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3760629

TypeKnutselsets
Leeftijdvanaf 3 jaar
DiertjesVlinder

Butterflies knutselset van Tiger Tribe bestaat uit 2 vellen vlinder- en bloemenstickers. Plak de stickers rechtstreeks op het raam en kleur ze in met de stiften. De stiften zijn kindveilig, geurvrij en kunnen worden gewist met een tissue of doek. Je kunt de stickers dus keer op keer inkleuren!

Leeftijd: vanaf 3 jaar
Materiaal: siliconen stickers
Afmetingen set: 45,5 x 34 x 29,5 cm
Inhoud: 2 vellen herbruikbare stickers, 4 felgekleurde raamstiften (niet-permanent) en 1 handleiding

_

Tegenwoordig is bijna alles digitaal, maar de geweldige collectie van Tiger Tribe zorgt voor een vrolijk en welgekomen tegengewicht. De vrolijke collectie geschenken, creatieve benodigdheden en fijne hebbedingen zijn precies waar ouders en hun kroost naar verlangen. Dit merk uit Australië tovert een glimlach op het gezicht van ieder en is geweldig om te geven én te krijgen!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Ontdek de creatieve collectie van TIGER TRIBE! In deze tijden van digitale overbelasting zijn de Tiger Tribe-cadeaus precies waar ouders en kinderen naar verlangen. Hun missie? (Terug) plezier vinden in spelen! TIGER TRIBE doet verbeelding bloeien en speelt perfect in op de aangeboren fantasie van kinderen. Geweldige, creatieve speelsets om mee te scoren! De rijke collectie, ruime keuze, verschillende knappe design, prijs/kwaliteit ... zijn maar enkele redenen waarom dit jonge merk perfect past in De Kleine Zebra familie. Alle producten zijn ontworpen door het fantastische ontwerpteam van Tiger Tribe, gevestigd in Melbourne, Australië. Tiger Tribe-producten vrolijken elk speelmoment op en zijn de leukste cadeautjes om te geven én te krijgen!