Knap jute tapijt - Black dots

Staat: Nieuw product

Ferm Living

KZ29595

Kleed de kinder- of speelkamer aan met het ronde tapijt van Ferm Living. Het knus tapijt is niet alleen lekker warm aan de voeten, maar is ook...

39,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 8163

TypeTapijten
KleurZwart
Kleed de kinder- of speelkamer aan met het ronde tapijt van Ferm Living. Het knus tapijt is niet alleen lekker warm aan de voeten, maar is ook een trendy eyecatcher in elk hedendaags interieur! Het vloerkleed wordt bezaaid met hippe geometrische vormen in een stijlvol kleurtje. Het tapijt is gemaakt van 100% jute.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
10010001.2
  • Door Patrck M.
  •  de 14/11/2019
Is zoals we verwachten
Ferm Living is een Deens bedrijf dat prachtige interieuritems met een grafisch tintje ontwerpt. Het assortiment bestaat uit interieurstickers, textiel en een grote Kids Collection. Ferm Living is opgericht door Trine Andersen in 2005. Het bedrijf kwam tot leven nadat Trine, vooral voor de lol, besloot om een helderziende te bezoeken. Trine was heel verbaasd toen de helderziende een verward vogeltje zag zitten op een tak, niet wetend welke kant op te vliegen. Dit beeld hielp Trine de knoop door te hakken en haar droom te volgen, ze startte haar eigen bedrijfje op! Toen ze daarna ‘Ferm’ oprichtte, was het niet meer dan logisch dat het vogeltje zijn eigen plekje kreeg op de top van het bedrijfslogo.