Knap lotto en memory spel - Le Jardin du Moulin

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO198

Le jardin - Moulin Roty (36)

Hou jij van groentjes? Dit 2-in-1 kaartspel is ideaal om de verschillende groenten spelenderwijs te leren kennen.

Je kan de kaartjes omdraaien en paartjes zoeken van groenten boven en onder de grond of je neemt de lotto bordjes erbij en speelt bingo.  Allemaal in een wondermooi jasje zoals we van Moulin Roty gewoon zijn.

18,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 712417

CollectieLe Jardin du Moulin
TypeMemoryspelletjes
Leeftijdvanaf 3 jaar

Lotto & memory spel Le Jardin du moulin van Moulin Roty bevat 2 gezelschapsspelletjes om samen met je kiddo's te spelen. Deze spelklassiekers zitten in een mooi ontdekkersjasje en zijn heerlijk om keer op keer boven te halen en te spelen.

Afmetingen: 23 x 12 cm
Leeftijd: vanaf 3 jaar
Aantal spelers: 1 tot 4

_

Le Jardin du Moulin is één van de unieke collecties van Moulin Roty en spoort je kind aan om op ontdekking te gaan in de natuur. Prachtige tekeningen in waterverf brengen elk item in deze collectie tot leven. Maak van je kindje een mini-tuinier, kleine wereldontdekker en schattige botanicus die vogels, planten, bloemen en dieren en alle wonderen van de natuur willen ontdekken!

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Anonymous A.
  •  de 10/08/2021
Leerrijk
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Le jardin - Moulin Roty
Inspiratie en stories