Knap Tango mandje - Riviera blue (small)

Knap Tango mandje - Riviera blue (small)

Staat: Nieuw product

Nobodinoz

KZ31851

Pure collectie by Nobodinoz (68)

Tango is een serie handige manden uit de Pure Line van Nobodinoz. Verkrijgbaar in 3 formaten: small, medium en large. Apart te koop zodat je naar...

22,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

CollectiePure collection
TypeOpbergers
Nobodinoz printsRiviera blue

Tango is een serie handige manden uit de Pure Line van Nobodinoz. Verkrijgbaar in 3 formaten: small, medium en large. Apart te koop zodat je naar hartelust kan mixen en matchen!

Tango opbergers zijn perfect in de kinderkamer om bijvoorbeeld kleine spulletjes, luiers en verzorgingsspullen of speelgoed te organiseren.
Materiaal: 100% Havana katoen. OEKO-TEX® certificeerd.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
161900.35
De bruisende wereldstad Barcelona is de thuisbasis van het design label Nobodinoz. Wanneer je aan Barcelona denkt, denk je meteen aan zon, La Rambla, Gaudí, tapas, La Boqueria,…. Kortom: aan een stevige portie Spaans temperament.     Laat nu net kleur, creativiteit, passie, karakter en plezier de trefwoorden zijn die Nobodinoz hoog in het vaandel draagt. Zo doet de uitstraling van dit merk zowel jong als oud genieten. Rugzakken, pennenzakken, tapijtjes, beddengoed, kussens, slabben, slaapzakken, tipi’s,... worden overstelpt met de mooiste kleuren en hipste prints. De unieke designs kan je op verschillende items spotten en combineren onderling erg goed. Er rest nog maar één ding om te doen: gewoon mixen & matchen!
Collectie Pure collectie by Nobodinoz
Inspiratie en stories