Portemonnee Ochre

Knap tasje Ochre

Staat: Nieuw product

FABELAB

KZP153

Wat een cutie! Dit geweven tasjes van Fabelab is een ideale compagnon voor jouw schattebout. Je neemt het mee op kleine én grote avonturen en steekt er makkelijk al je schatten in.

De ronde tasjes zijn gemaakt uit touw van organisch katoen en afgewerkt tot in de kleinste details. De heerlijk natuurlijke look maakt elk uitstapje in de natuur Pinterest-perfect!

26,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : FBL-1906037005

TypeTassen
KleurGeel

Rond geweven tasje Ochre van Fabelab, gemaakt touw van organisch katoen. Het handtasje is voorzien van een stevige schouderriem en is afgewerkt met een tassel en schattige pompon.

Materiaal: 100% organisch, katoenen touw met GOTS-label

Afmetingen: one size

Het Scandinavische FABELAB vindt inspiratie in kleine dromers & avonturiers, ze gaan mee in de dromen van alle kindjes en vullen hun omgeving met speelse, unieke producten om mee te knuffelen, te spelen, van te houden en elke dag te gebruiken. Want de spulletjes van het Deense merk zijn stuk voor stuk super functioneel en stuk voor stuk gemaakt met liefde!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
FABEL + LABORATORY = FABELAB Een creatief laboratorium waar fictie heerst en unieke producten voor alledag ontstaan... dat is FABELAB! In 2012 werd het opgericht door Michaela Weisskirchner-Barfod, architect en moeder van twee meiden. Het begon allemaal met een multifunctioneel play-fold deken dat ook kan dienen als nestje of knuffel. Nu is FABELAB uitgegroeid tot een vernieuwend designlabel uit Kopenhagen. De collectie is uniek en verbeeldingsvol, zo kunnen kids bij elk item een eigen verhaal verzinnen. Michaela laat zich inspireren door zowel haar werk als haar kinderen. Met haar architecturale en scenografische achtergrond combineert ze ruimtelijke vormgeving en vertelkunst in multifunctionele en inspirerende producten voor kids. In de praktijk zijn dat dekbedovertrekken die plots functioneren als kostuum of beddengoed dat je eenvoudig kan opvouwen en meenemen op logement. Succes verzekerd!