Knappe raffia opbergmand - Unicorn

Staat: Nieuw product

Rice

RI121

Met de hand gemaakt uit prachtige raffia deze opbergmand is een echte eyecatcher voor in de kinderkamer. Ideaal om kleine stukjes speelgoed in op te bergen of andere spulletjes in mee te nemen en nog leuk om naar te kijken ook. 

Mag deze eenhoorn bij jullie komen wonen?

29,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : KIBAG-UNIC

SamenstellingenRaffia
TypeOpbergers
KleurMeerkleurig

Wondermooie opbergmand Unicorn van Rice, gemaakt in Madagascar en afwerkt met kleurrijke manen. Omdat deze opberger gemaakt in met de hand is elk stuk uniek en kan de look iets afwijken van de foto.

Materiaal: raffia
Afmetingen: 27 x 11 x 22 cm 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Rice - Rice is een Deense bedrijf voor interieurontwerp en design. Ze staan bekend voor hun kleurrijke melamine, handgeweven manden, fantastische opbergers en handgeglazuurd servies. Allemaal vrolijke en kleurrijke items voor in de woonkamer, keuken en kinderkamer. Breng geluk en kleur in jouw huis Met de items van Rice breng je elke dag meer happiness en plezier in jouw huis ! Ze zijn niet bang om uniek te zijn en dat zie je in hun designs. De designs zijn altijd vrolijk en uitgewerkt tot in het kleinste detail. Bij Rice dromen ze ervan om kleur te brengen in het dagdagelijkse, of het nu wassen, poetsen, bakken of relaxen in je huis is. Alhoewel alles draait om fun, funky en functioneel zijn, wordt ook het sociale aspect niet vergeten. De meeste Rice-producten worden vervaardigd in de derde wereld, met het hoogste respect voor mensenrechten, goede werkomstandigheden en uiteraard zonder kinderarbeid. Ontdek snel alle spulletjes van Rice waaronder de geweldige Let’s Summer collectie . Een heerlijke collectie van kleurrijke items voor in de keuken en aan tafel. Ideaal om wat kleur in huis te brengen!