Knappe set van 4 kleine bamboe borden - Gusto chic

Staat: Nieuw product

Ekobo

EK027

De Gusto bordenset van Ekobo brengen gegarandeerd kleur aan elke maaltijd, van ontbijt, over snacks tot dessert. Bovendien zijn ze ecologisch, duurzaam, stapelbaar en mogen ze in de vaatwasser. Je kan ze ook meenemen op elk uitje naar het strand of in de picknickmand naar het park. Laat het smaken!

30,00 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

CollectieGusto
TypeBorden
KleurMeerkleurig

Set van 4 kleine bamboe borden Gusto Chic van EKOBO komen in een reeks stijlvolle kleuren. Ideaal voor zowel binnen als buitenshuis te gebruiken en makkelijk te matchen met het bestek, de kommen of bekers uit dezelfde eco-reeks.

Afmetingen: 18 cm diameter, 2,5 cm hoog

Materiaal: biologisch afbreekbare bamboe vezels, afgewerkt met 5% voedselveilige melamine als bindmiddel om de producten steviger te maken - BPA, PVC en ftalaten-vrij

Gebruiksadvies: mag in het bovenste rek van de vaatwasser - let op: hoewel bamboe een sterk en duurzaam natuurlijk materiaal is, zijn deze producten niet onbreekbaar. Ze breken niet zoals keramiek of glas, maar kunnen barsten op plaatsen waar ze op harde grond vallen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1818.550.812
EKOBO - Dit Frans eco-merk specialiseert zich in het ontwerpen en produceren van hedendaagse accessoires voor in je huis, keuken en badkamer. In de meest stijlvolle en tegelijk leuke kleuren en stuk voor stuk vervaardigt uit ecologisch gevoelige materialen uit hernieuwbare bronnen. Deze kleurrijke collectie van milieuvriendelijk servies, borden, kommen, keukenaccessoires en meer is gemaakt met gerecycleerde bamboe-vezels met het FSC-label en helemaal vrij van BPA, PVC en ftalaten. Laat het smaken!