Knappe set van 6 bamboe kommetjes - large

Staat: Nieuw product

ENGEL.

ENG008

Bamboe servies - ENGEL. (11)

Voeg moeiteloos wat kleur toe aan je maaltijd met deze prachtige set kleurrijke bamboe kommen van Engel.

Perfect om een feesttafel mee op te vrolijken of om elke uit te eten, smullen, slurpen, smikkelen enzovoort!

39,95 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 17.43

CollectieBamboe servies
TypeBowls
KleurMeerkleurig

Handige set van 6 kommen, perfect om te gebruiken voor van alles en nog wat: drankjes, nootjes, fruit, vla of rozijnen en uit te stallen tijdens een feestje of apperitiefmoment... verzin het zelf maar. De kleuren van deze kommen zijn mooi van eenvoud en prachtig met elkaar te combineren.

Engel. is een vrolijk merk uit Nederland, wat ooit begon met het maken van leuke vlaggenslingers voor op feestjes is intussen uitgebreid met veel meer mooie producten. Hun collecties maken van het leven een feest en maken je elke dag opnieuw vrolijk!

De set bestaat ui 6 kommen in de kleuren: koraal, groen, blauw, grijs, geel en roze. Ze zijn allemaal gemaakt van volledig afbreekbaar bamboe.
Kunnen in de vaatwasser en zijn bestand tegen warme gerechten en dranken.

Afmetingen: 13 x 6 cm

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.130.160.130.75
ENGEL. is ontstaan vanuit de Nederlandse traditie om met een verjaardag slingers op te hangen. Het begon met een koffer vol gekleurde lapjes en een oude naaimachine. Sabien Engelenburg,  maakte de eerste vlaggenslinger voor de verjaardag van haar oudste dochter. En ze is nooit gestopt met versieren, ook bij de kleine momenten niet... De eerste mooie lentedag, een nest jonge katjes of de eerste schooldag. Het zijn te kostbare momenten om ongemoeid voorbij te laten gaan! Met een neus voor kleur, design en prints weet Sabien voor elk product een enthousiaste ontwerper te vinden. Zo is een mooie en duurzame collectie ontstaan van eigen en zorgvuldig geselecteerde artikelen. Je  moet   wel  met  vijf  verkeerde  benen tegelijk  uit  bed  stappen  om  niet  vrolijk   te  worden  van ENGEL.’s slingers, mobiles honeycombs of poms!
Collectie Bamboe servies - ENGEL.
Inspiratie en stories