Knotsgekke stempelset - Haar en pluimen

Staat: Nieuw product

DJECO

KZ17803

Djeco DESIGN BY Collectie (210)

Kleine motieven, leuke krulletjes, strikjes, oogjes, wenkbrauwen, snorharen, neusjes en tenen,... Kortom, 15 grappige stempels en 1 inktkussen om...

16,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ08782

CollectieWorkshops
TypeKnutselsets
Technieken & ambachtenStempelen
Leeftijdvanaf 6 jaar

Kleine motieven, leuke krulletjes, strikjes, oogjes, wenkbrauwen, snorharen, neusjes en tenen,... Kortom, 15 grappige stempels en 1 inktkussen om met veel plezier de dieren te versieren en grappige creaties te maken. Alles wat je nodig hebt om leuk en creatief te knutselen, zit in de doos. Inhoud: 20 geïllustreerde prenten om op te stempelen (150 x 210 mm), 15 praktische en originele stempeltjes, 1 makkelijk uitwasbaar inktkussentje en een handleiding vol creatieve ideetjes. Geschikt voor creatievelingen van 6 jaar tot 11 jaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
16.623.140.488
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustratoren om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd! Het plezier van creëren en het streven naar kwaliteit Bij Djeco vinden ze het leuk om elke dag opnieuw het meest kleurrijke en fantasierijke speelgoed te bedenken. Zo creëren ze speelgoed en spelletjes die leuk zijn voor iedereen, die mensen doen dromen, lachen en ontdekken. Het doel van Djeco is om kinderen in verrukking te brengen, hun verbeelding te verrijken en hen aan te moedigen om te blijven ontdekken. Met meer dan 1000 producten is dat uiteraard geen probleem. Voor Djeco is naast esthetiek, de kwaliteit en veiligheid van het speelgoed even belangrijk. Alle producten ondergaan een vergaande kwaliteitscontrole en veiligheidstests zodat jouw kindje zonder gevaar kan spelen. Prachtig speelgoed voor elk kind Is jouw kind een creatieve vogel of eerder een actieve wereldontdekker? Djeco heeft zowel avontuurlijke als creatieve spelletjes in het aanbod. Creatieve spelletjes Voor de kleine tekenaars en kunstenaars is er de Djeco Design collectie , het Atelier Les Petits , Atelier Au Bonheur des Filles  en het Atelier Couleurs . Deze collecties bestaan uit leuke knutseldozen, full-colour boekjes met instructies, toffe sets van stickers en stempels, kleurrijke potloden en penselen, en zoveel meer. Kortom alles wat je kind nodig heeft om zijn of haar creativiteit te uiten! Avontuurlijke spelletjes Beleef de leukste avonturen met de figuurtjes van onder meer de  Petit Home en  Art Toys collectie. De wereld redden met superhelden, een schip kapen met piraten of een gezellig theekransje houden met de hele poppenfamilie. Laat de fantasie maar de vrije loop gaan!
Collectie Djeco DESIGN BY Collectie
Inspiratie en stories