Knutselen - Creatieve doos

Uitgebreide knutselset voor creatieve kinderen

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ1056

Een roze eenhoorn, dansende muis of huppelend konijn. Met deze fijne knutselset creëer je de mooiste figuren.

Deze doos bevat veel materiaal om urenlang creatief bezig te zijn.

26,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ09015

TypeKnutselsets
Leeftijdvanaf 5 jaar

Knutseldoos van Djeco met groot assortiment aan kralen, pompons, bewegende oogjes, stickers, edelstenen, chenilledraadjes en bedrukt karton. Komt ook met 15 ideeënkaartjes voor inspiratie.

Leeftijd: vanaf 5 jaar
Afmetingen: 29,5 x 23 x 6 cm
Materialen: FSC-gecertificeerd hout & karton

_

Het Franse DJECO maakt bijzonder speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is, want spelen is essentieel voor de ontwikkeling van kinderen. Regelmatig steekt Djeco speelgoed van vroeger in een nieuw jasje, met mooie patronen, vrolijke kleuren en unieke illustraties. Hun aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, knutselpakketten, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!