Knutselset - 10 papieren raketten om te maken

Creatieve kit waarmee je na het knutselen ook kan spelen

Staat: Nieuw product

Janod

JS521

Alles voor een astronauten feestje (2)

To infinity and beyond! Hier is een uitgebreide creatieve activiteit waarmee je kind na het knutselen ook zelf kan spelen met zijn of haar eigen creatie.

Ateliers du Calme is een fijne lijn knutselkits, deze set is er eentje voor de astronauten onder ons: je kan er 10 papieren raketten mee tot leven wekken en ook echt kunnen laten opstijgen dankzij de meegeleverde lanceerinrichting. Klaar voor lancering?

7,30 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : J07988

SamenstellingenPapier
TypeKnutselsets
Leeftijdvanaf 7 jaar
STOP/FINISTOP

Knutselset 10 papieren raketten om te maken van JANOD is super leuk, creatief en ideaal om samen met je kindje of op een feestje boven te halen. Iedereen kan zijn eigen kleurrijk ruimteschip uit papier maken. De ruimteschepen zijn zeer kleurrijk en afgewerkt met zeer grappige illustraties van aliens en andere vreemde wezens.

Volg de stap voor stap instructies, vouw en leer hoe je de 2 mogelijke raketmodellen kunt maken, de raket met driehoekige vinnen (11 x 22 cm) en de raket met motoren (9 x 23,5 cm). Het duurt ongeveer 20 minuten om een raket te maken. Deze creatieve activiteit ontwikkelt de fijne motoriek maar ook de fantasie van kinderen die met hun hoofd in de sterren staan.

Aanbevolen leeftijd: vanaf 7 jaar

_

Non-stop speelplezier met het Franse speelgoed merk JANOD. Dit Frans speelgoedmerk staat gekend om hun sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed dat simpel is van ontwerp en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet keer op keer de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Voor uren en uren speelplezier!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
Janod - Dit speelgoedmerk uit Frankrijk is gevestigd in de Jura, het gebied waar al jarenlang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Janod maakt sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed. Simpel en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Spelen maar! Maak je kinderen gelukkig met Janod speelgoed De filosofie ‘ Play Different ’ van Janod baseert zich op 3 belangrijke pijlers: design, verbeelding en leren. Janod creëert met een heel team stijlvol speelgoed die kinderen even doet ontsnappen aan de realiteit en hen doet dromen, leren en fantaseren. Duurzaam speelgoed met oog voor detail Elke dag zet Janod in op hun expertise om uniek speelgoed en spelletjes te maken met behulp van natuurlijke materialen. Elk product doorgaat een creatief en kwalitatief proces om onze kleintjes het allerbeste te bieden.
Collectie Alles voor een astronauten feestje
Inspiratie en stories