Knutselset Magic Wand Kit - Spellbound

Staat: Nieuw product

Tiger Tribe

BER396

Compact en creatief plezier met Tiger Tribe! (39)

Kleine tovenaar, heks of wannabe Harry Potter in huis? Met deze kit komt het helemaal goed want je kan je eigen toverstaf maken.

In deze magische knutselset uit de leuke collectie van Tiger Tribe zitten vier houten toverstokken om zelf af te werken met glitterverf, spinnen en schitterende extra's.

17,50 €

15,75 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3760633

TypeKnutselsets
Technieken & ambachtenKnutselen met glitters
Leeftijdvanaf 5 jaar
Thema's en onderwerpenSprookjes en magische figuren

Knutselset Magic Wand Kit spellbound van Tiger Tribe is ontworpen voor jonge tovenaars en bevat alle betoverende ingrediënten die je nodig hebt om je eigen toverstokken te maken. Ook leuke activiteit tijdens een verkleedfeest of Halloween.

Deze magische set bevat:

  • 3 x houten toverstokken
  • 1 duopot Super Clay (2 kleuren)
  • 1 tube van 30 ml gouden Deco Cream
  • 1 tube van 6 ml metallic Deco Cream
  • 1 pot blauwgroen modelleer schuim
  • 3 spinnenversieringen
  • 2 sprankelende juwelen
  • Stapsgewijze visuele instructies

 

Leeftijd: vanaf 5 jaar

_

Tegenwoordig is bijna alles digitaal, maar de geweldige collectie van TIGER TRIBE zorgt voor een vrolijk en welgekomen tegengewicht. De vrolijke collectie geschenken, creatieve benodigdheden en fijne hebbedingen zijn precies waar ouders en hun kroost naar verlangen. Dit merk uit Australië tovert een glimlach op het gezicht van ieder en is geweldig om te geven én te krijgen!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Ontdek de creatieve collectie van TIGER TRIBE! In deze tijden van digitale overbelasting zijn de Tiger Tribe-cadeaus precies waar ouders en kinderen naar verlangen. Hun missie? (Terug) plezier vinden in spelen! TIGER TRIBE doet verbeelding bloeien en speelt perfect in op de aangeboren fantasie van kinderen. Geweldige, creatieve speelsets om mee te scoren! De rijke collectie, ruime keuze, verschillende knappe design, prijs/kwaliteit ... zijn maar enkele redenen waarom dit jonge merk perfect past in De Kleine Zebra familie. Alle producten zijn ontworpen door het fantastische ontwerpteam van Tiger Tribe, gevestigd in Melbourne, Australië. Tiger Tribe-producten vrolijken elk speelmoment op en zijn de leukste cadeautjes om te geven én te krijgen!
Collectie Compact en creatief plezier met Tiger Tribe!
Inspiratie en stories