Knutselset Transfer Magic - Eenhoorns

Staat: Nieuw product

Tiger Tribe

BER357

Compact en creatief plezier met Tiger Tribe! (50)

Creëer wat magie met twee nieuwe toevoegingen aan de Transfer Magic-activiteitensets van Tiger Tribe - waar kinderen hun fantasie gebruiken om hun eigen creatieve combinaties te maken.

Vijf eenhoorns wachten op jou om hen te helpen de mooiste eenhoorns ter wereld te worden! Breng vlinders en strikken, bloemen en veren aan en prachtige sprankelende juwelen of welke combinatie je maar wilt.

8,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3760312

TypeKnutselsets
Technieken & ambachtenKnutselen met papier
Leeftijdvanaf 3 jaar
Thema's en onderwerpenSprookjes en magische figuren

Transfer Magic Eenhoorns is een supergemakkelijke knutselactiviteit van Tiger Tribe die je overal mee naartoe kunt nemen, zonder gedoe. Selecteer gewoon een transfervel, verwijder het rugpapier, plaats de geselecteerde afbeelding met de bedrukte zijde naar beneden op de achtergrondkaart en wrijf erover met het meegeleverde potlood.

Alles wordt netjes verpakt in een op zichzelf staande, uitschuifbare doos. De Transfer Magic-packs zijn ontworpen om gemakkelijk draagbaar te spelen en zijn een must-have item voor onderweg, perfect om kleine handjes bezig te houden tijdens het reizen.

Elke knutselset bevat:

  • 5 achtergrondkaarten in kleur
  • 4 vellen met kleurentransfers
  • 1 wrijfpotlood
  • Handige opbergdoos

Leeftijd: vanaf 3 jaar

_

Tegenwoordig is bijna alles digitaal, maar de geweldige collectie van TIGER TRIBE zorgt voor een vrolijk en welgekomen tegengewicht. De vrolijke collectie geschenken, creatieve benodigdheden en fijne hebbedingen zijn precies waar ouders en hun kroost naar verlangen. Dit merk uit Australië tovert een glimlach op het gezicht van ieder en is geweldig om te geven én te krijgen!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Ontdek de creatieve collectie van TIGER TRIBE! In deze tijden van digitale overbelasting zijn de Tiger Tribe-cadeaus precies waar ouders en kinderen naar verlangen. Hun missie? (Terug) plezier vinden in spelen! TIGER TRIBE doet verbeelding bloeien en speelt perfect in op de aangeboren fantasie van kinderen. Geweldige, creatieve speelsets om mee te scoren! De rijke collectie, ruime keuze, verschillende knappe design, prijs/kwaliteit ... zijn maar enkele redenen waarom dit jonge merk perfect past in De Kleine Zebra familie. Alle producten zijn ontworpen door het fantastische ontwerpteam van Tiger Tribe, gevestigd in Melbourne, Australië. Tiger Tribe-producten vrolijken elk speelmoment op en zijn de leukste cadeautjes om te geven én te krijgen!
Collectie Compact en creatief plezier met Tiger Tribe!
Inspiratie en stories