Kommetjes Bear - Mahogany rose

Set van 2 stapelbare, lichtroze bowls met berenoortjes

Staat: Nieuw product

Petit Monkey

PS198

Smul en smikkel alle fruitjes, koekjes, snackjes, ... uit deze schattige kommetjes en ontdek een cute berengezichtje op de bodem. De oortjes maken het makkelijk om de roze bowl vast te nemen.

Ze komen in een set van 2, mogen in de microgolfoven en zijn ook ideaal voor babyvoeding.

14,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : PPB08

SamenstellingenPolypropeen
TypeBowls
KleurRoze

Set van 2 kommetjes Bear Mahogany Rose van PETIT MONKEY met leuke oortjes van een beer. Deze kommetjes zijn stapelbaar en super handig met kleintjes in huis om uit te ontbijten of snackjes in te serveren. Ook verkrijgbaar in andere trendkleuren.

Afmetingen: 12 x 5 cm
Materiaal: 100 % PP/polypropeen (hard voedselveilige kunsstof) met matte finish, BPA-vrij
Onderhoud: vaatwasser en microgolfproof

_

Petit Monkey makes happy! Het Nederlandse merk PETIT MONKEY maakt eigenzinnige woonaccessoires, tassen en must-haves voor kinderen. Hun collectie is geïnspireerd op de kleurrijke wereld en gemaakt in samenwerking met beroemde illustratoren. Het resultaat zijn prachtige prints en illustraties die tot de verbeelding spreken. Ontdek de Petit Monkey tassen, knap serviesgoed. lunchsets, drinkflessen, nachtlampjes en speelgoed zoals stapelblokken, koffertjes, nesting dolls en leuke spelletjes.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.2
Petit Monkey - Vanuit een passie voor een kleurrijke, illustratieve kinderwereld ontwikkelt Petit Monkey (voorheen PSikhouvanjou) een fantasierijke collectie woonaccessoires en hebbedingen voor kids. In samenwerking met bekende illustratoren ontwerpt dit Nederlandse merk dessins en prints die tot de verbeelding spreken, maar bovenal garant staan voor vreugde bij groot en klein. Posters, melamine tableware of nesting dolls - van Petit Monkey word je meteen blij!