diadeem - Faye

Koningsblauwe diadeem - Faye

Staat: Nieuw product

Souza for Kids

PHA105

Deze met pailetten versierde haarband zal je dochter nog meer doen stralen als anders. Leuk om te dragen tijdens verkleedpartijtjes maar ook gewoon elke dag naar school!

Een super mooi accessoire van Souza! for Kids uit Nederland.

9,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

Laat jouw prinses stralen met deze mooie koningsblauwe diadeem: Faye van Souza! for kids

Souza! for Kids beschikt over een bijzonder uitgebreide collectie verkleedkostuums en accessoires die kinderen laat stralen. Met veel fantasie zorgen zij ervoor dat elke verkleedpartij een feestje wordt en dat dromen tot leven komen.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.120.020.140.02
  • Door Anne-Marie H.
  •  de 17/05/2019
Leuke diadeem
Meer recensies...
Souza for Kids - Het merk als je zoekt naar unieke verkleedkledij dat keer op keer gebruikt kan worden! Sinds 1998 maakt Souza for Kids kwalitatieve verkleedkleding en accessoires voor kinderen. De verkleedcollectie en de prachtige bijpassende accessoires stimuleren kinderen in hun fantasie en rollenspel. De trendy sieraden voor meisjes en jongens zijn altijd "net iets anders" en razend populair. De collectie richt zich op kinderen van 2 tot 9 jaar. Kinderen kunnen de kleding zelf aantrekken en de stoffen zijn grotendeels gemaakt van 100% katoen en dus goed wasbaar. Door het vermijden van koorden en knoopsluitingen, en in plaats daarvan elastische en klittebandsluitingen te gebruiken, wordt aan de veiligheid van het kind gedacht.

product referentie :104435