Kraskaarten - Nymphs

3 kleurrijke XL krasplaatjes van nymfen

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ1113

Djeco DESIGN BY Collectie (162)

Kras erop los met deze leuke sculpturenset! Met behulp van de houten stylus transformeer je de 3 XL krasblaadjes in prachtige nymfen.

Leuk als decoratieve accessoire voor in de slaap- of speelkamer.

7,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ09706

CollectieWorkshops
TypeKnutselsets
Leeftijdvanaf 7 jaar

Knutselset Nymphs van Djeco heeft 3 XL sculpturen om te krassen en tentoon te stellen. Deze set helpt patronen herkennen en komt met een handig stappenplan.

Leeftijd: vanaf 7 jaar
Afmetingen: 22 x 29 cm

_

Djeco heeft voor elk kind wat wils: voor kleintjes vanaf 3 jaar, voor jongens en voor meisjes, voor tweens tot 13 jaar, voor schilders, voor kleurders, voor tekenaars, voor stempelaars, voor knippers en plakkers, voor boetseerders, voor naaisters, voor mode- en juwelenontwerpsters, voor origami-vouwers, voor handwerk(st)ers en knutselaars.... je vindt vast en zeker een creatieve doos die bij je past!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie Djeco DESIGN BY Collectie
Inspiratie en stories