Leuk en leerrijk magnetisch spel

Staat: Nieuw product

Janod

JS307

Is het een hond, is het een kat, is het een konijn? Het is veel meer dan dat! Het is een hele doos vol met magnetische onderdelen, die je naar hartelust kan combineren.

25,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : J08035

SamenstellingenHout
TypeMagneetspelletjes
Leeftijdvanaf 2 jaar
Korting- 40 %

Beleef plezier met het creëren van mooie dieren: 30 reusachtige magneten en honderden mogelijke combinaties! Dit associatiespel met magneten is ideaal om de fijne motoriek van je kind te ontwikkelen. Daarnaast helpt het je kind ook de verschillende delen van het gezicht van een hond, een konijn, een kat, een beer, een kip en een varken te herkennen. Bevat 1 plaat, 30 magneten en 7 modelkaarten.

Afmetingen bord: 25 x 0,8 x 25 cm.
Dit houten speelgoed is geschikt voor kinderen tussen 2 en 5 jaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.330.040.341.32
Janod - Dit speelgoedmerk uit Frankrijk is gevestigd in de Jura, het gebied waar al jarenlang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Janod maakt sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed. Simpel en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Spelen maar! Maak je kinderen gelukkig met Janod speelgoed De filosofie ‘ Play Different ’ van Janod baseert zich op 3 belangrijke pijlers: design, verbeelding en leren. Janod creëert met een heel team stijlvol speelgoed die kinderen even doet ontsnappen aan de realiteit en hen doet dromen, leren en fantaseren. Duurzaam speelgoed met oog voor detail Elke dag zet Janod in op hun expertise om uniek speelgoed en spelletjes te maken met behulp van natuurlijke materialen. Elk product doorgaat een creatief en kwalitatief proces om onze kleintjes het allerbeste te bieden.