Leuk gezelschapsspel - Mau Mau Junior

Staat: Nieuw product

Haba

Gezelschapsspelen van HABA (118)

Wat een mooie dag! De boerderijdiertjes willen daarom graag allemaal naar de weide gaan. Help jij hen om daar te geraken?

Een superfijne kaartklassieker in juniorformaat speciaal voor de kleine kinderhanden.

5,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 306109

CollectieHaba spelletjescollectie
TypeKaartspelletjes
Leeftijdvanaf 3 jaar

Amusant kaartspel van Haba voor het hele gezin. Breng de boerderijdieren naar de weide door kaarten weg te leggen met de passende diersoort of kleur. Wie aan het einde de meeste dieren naar de weide heeft kunnen brengen, wint.

Leeftijd: vanaf 3 jaar
Aantal spelers: 2 tot 4 personen
Materiaal: papier & karton
 30 dierenkaarten, 4 koppelkaarten, 1 bloemenweidekaart, 1 handleiding

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Gezelschapsspelen van HABA
Inspiratie en stories