Melamine bord - Dino

Leuk melamine bord - Dino

Staat: Nieuw product

Rice

RI081

Let's summer met RICE (97)

Just play. Have fun. Enjoy the game. - Michael Jordan

Meer hoeft dat niet te zijn. Gewoon leven, plezier hebben ... en genieten ! Bij Rice draait het allemaal om voluit te leven en te genieten van alledaagse dingen. En met de melamine van Rice kan je dat perfect doen. Sterk en duurzaam, zowel voor gebruik binnen en buiten, melamine maakt eten en drinken plezierig en zorgeloos. Melamine breekt niet snel en brengt vast en zeker kleur in je leven.

9,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : KILPL-DINO

SamenstellingenMelamine
TypeBorden
KleurBlauwgroen

De RICE melamine lunch bord vol stoere dino's - leuk en praktisch met jonge kinderen in huis. Ideaal om te gebruiken bij feestjes of elke dag op te eten. Check zeker de andere items van de Dino collectie om een leuke set samen te stellen!

Diameter: 20 cm
Materiaal: melamine - voedselveilig & BPA-vrij
Gebruiksadvies: niet geschikt voor de microgolf - mag in de vaatwasser

RICE is een Deens bedrijf dat mooie accessoires en decoratie-stukken maakt in melamine, handgemaakte manden en handgeblazen items. Het design bevat steeds een unieke speelse toets met oog voor detail. De RICE-producten voegen kleur aan elke dag en elk huis of je nu aan het wassen, opruimen, baken of relaxen bent...

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
202200.14
Rice is een Deense woonacccessoire-fabrikant, gekend voor kleurrijke melamine, handgeweven manden, opbergers en handgeglazuurd servies. Hun ontwerpen zijn altijd vrolijk, en uitgewerkt tot in het kleinste detail. Bij Rice dromen ze ervan om kleur te brengen in het dagdagelijkse, of het nu wassen, poetsen, bakken of relaxen in je huis is. Alhoewel alles draait om fun, funky en functioneel zijn, wordt ook het sociale aspect niet vergeten. De meeste Rice producten worden vervaardigd in de derde wereld, met het hoogste respect voor mensenrechten, goede werkomstandigheden en uiteraard zonder kinderarbeid.
Collectie Let's summer met RICE
Inspiratie en stories