Leuke cadeauset prestige So'Pure - Sophie de Giraf

Staat: Nieuw product

Sophie de Giraf

CS002

Op zoek naar een uniek babygeschenk? Met deze Prestige geschenkset van Sophie de Giraf zal je zeker scoren.

In de mooie geschenkdoos zit een exemplaar van het klassiek babyspeeltje, een sleutelhangertje met mini Sophie en een katoenen tasje om spulletjes in te steken die je graag wil bijhouden zoals het ziekenhuisbandje, een lokje haar, eerste tutje of Sophie de Giraf zelf.

29,95 €

20,97 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Leuke So Pure cadeauset Prestige van Sophie de Giraf. In deze cadeau-set zit:

  • Het eerste babyspeeltje Sophie de Giraf die al de zintuigen van je kleintje aan het werk zet.
  • Een te personaliseren katoenen tasje 'mes Souvenirs' uit bio katoen om kleine souvenirs en belangrijke spulletjes van je baby in te bewaren, ook Sophie past erin ;-)
  • Een sleutelhanger van Sophie De Giraf gemaakt uit 100% natuurlijk rubber, voor mama.

Materiaal: 100% natuurlijk rubber en katoen

Afmeting Sophie De Giraf speeltje: 17 cm hoog

Let op: de Sophie de Giraf sleutelhanger is geen speelgoed voor kinderen.

Deze set zit verpakt in een mooie geschenkdoos, gemaakt uit gerecycleerde materialen met een katoenen strik.

Uiteraard willen we het beste voor onze baby en voor de planeet. Met de So Pure-collectie kies je voor natuurlijke producten uit ecologische materialen die volledig veilig én super leuk zijn voor jouw kleine hartendief.

 

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
172160.179
Sophie de Giraf - Helemaal gemaakt uit natuurlijk rubber van de Hevea boom én na 58 jaar nog steeds traditioneel met de hand gemaakt en geschilderd: Sophie de Giraf is een heerlijk eerste babyspeeltje / bijtspeeltje dat alle zintuigen aanspreekt en in de smaak valt vanaf 3 maanden . Dankzij het natuurlijk rubber is deze gekke giraf niet alleen lekker flexibel, ze is ook helemaal veilig om in het mondje te steken, vrij van BPA en andere toxische stoffen en bevat tal van plekjes waarop lustig gekauwd kan worden: de oren, de bek, de hoorns, de poten, ... dankzij de lange poten kunnen zelfs de kleinste handjes dit babyspeelgoed makkelijk vast grijpen. Ze is prachtig om naar te kijken , lekker om op te kauwen bij knagende doorkomende tandjes, heeft een unieke geur die ervoor zorgt dat je kleintje haar snel zal herkennen en als je er zachtjes in knijpt maakt ze een piepend geluid. Sophie de Giraf komt verpakt in een mooie geschenkdoos gemaakt uit gerecycleerd karton en met een mooie katoenen strik rond. Daarnaast zijn er ook tal van andere geschenk- en cadeausets verkrijgbaar met bijtringen, knuffeldoekjes, sleutelhangers, herinneringszakjes, ... ideaal als kraamgeschenk of cadeau bij een babyborrel. Sophie de Giraf is een perfect eerste vriendje voor elke baby. Leuk om te geven én te krijgen!