Leuke Kullerbü themaset - Brandweer *

Staat: Nieuw product

Haba

HAB239

Haba Kullerbü (48)

Tuut taa, tuut taa ... daar komt brandweerman Frido voorbij gescheest. Als het alarm in Kullerbü loeit, rukt hij er in zijn ladderwagen op uit, om snel naar het gevaar te rijden en elke brandje te blussen.

29,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 303834

CollectieKullerbü
TypeKnikkerbanen
Leeftijdvanaf 2 jaar

Leuke Haba thema-set Brandweer die op alle Kullerbü-speelsets past maar waar ook apart mee gespeeld kan worden. Met brandweerwagen en Frido de knikker.

Inhoud set: 1 decor brandweerkazerne, 1 brandweerauto, 1 recht baanstuk, 2 vertrekhellingen, 2 verbindingsstukken, 1 decorklem, 1 knikker Frido Brandweerman.
Afmetingen: 37,5 x 10 cm
Materiaal: berkenmultiplex, ABS kunststof
Leeftijd: van 2 jaar tot ongeveer 8 jaar

Het Kullerbü-speelsysteem is weeral een fantastische uitvinding voor kinderen van het Duitse merk Haba. Dit houten speelsysteem is kleurrijk, veelzijdig en uitbreidbaar. Het bestaat uit kleurrijke knikker- en speelbanen voor grote handige knikkers (diameter van 4,6 cm) in verschillende materialen maar ook voor autootjes in de meest bonte kleuren. De knikkers passen er perfect in. Alles glijdt vlot naar beneden en is van de beste kwaliteit, zoals we al jarenlang van Haba gewoon zijn.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.320.210.090.56
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Haba Kullerbü
Inspiratie en stories